Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 31 oktober t/m 6 november 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 31 oktober & dinsdag 1 november

Maan naar Waterman

Vandaag verhuist de maan naar Waterman. De maan speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en zorgt ervoor dat we bewuster worden van de behoeftes die we hebben en wat er in ons onderbewustzijn speelt. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar de maan in staat, ervaren we haar energie anders.

Gadver, waarom stinkt mijn zweet opeens zo erg?

Vandaag en morgen zorgt deze maanfase ervoor dat we meer afstand ervaren van onze emoties waardoor we meer op onze rationele kant kunnen vertrouwen en daardoor meer ruimte hebben voor brainstormsessies.

We zitten hierdoor sneller vol ideeën en laten ons minder tegenhouden door de angstige ‘wat als’ stemmetje die ons anders tegenhoudt.

Woensdag 2 & donderdag 3 november

Maan naar Vissen

Twee dagen lang ervaren we de maan in Vissen waardoor we merken dat onze emoties soms overweldigend kunnen zijn. Dit waterelement maakt namelijk niet alleen onze emoties, maar ook onze intuïtie sterker waardoor we het gevoel hebben de draad kwijt te kunnen zijn.

Daarom zijn dagen waarin de maan in Vissen staat, vooral erg goed om niet teveel van jezelf te vragen en dieper te duiken in jouw spirituele kant.

Vrijdag 4 t/m zondag 6 november

Maan naar Ram

Nu de maan het gehele weekend in Ram zal blijven staan, betekent dat we zeker geen weekend kunnen verwachten waarbij we maar op de bank blijven hangen. De maan in Ram maakt ons een stuk energieker en passievoller, waardoor we graag onze handen willen laten wapperen of nieuwe ideeën willen uitwerken.

5 redenen waarom jij nog steeds niet gestart bent met jouw droomproject

Een fijn weekend dus om actief iets te gaan ondernemen, of om nieuwe initiatieven te gaan starten, zoals een hobby of het omgooien van je interieur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️