Maannomade
Maannomade Horoscopen 29 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 30 oktober tot 4 november

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 30 oktober tot 5 november

Maandag 30 oktober

Maan naar Tweelingen

Tijd voor een kletsend begin van de week want als de maan in Tweelingen staat dan is het gegarandeerd dat je sneller wordt afgeleid bij het koffiezetapparaat. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en nu ze in de luchtige Tweelingen zal verblijven worden we allemaal wat veranderlijker.

We weten minder goed wat we willen en vinden concentreren lastiger. Hierdoor zijn we geneigd om afleidingen op te zoeken in de vorm van nieuwe prikkels zoals het aangaan van gesprekken of bestuderen van nieuwe onderwerpen door uren TikTok filmpjes te bekijken.

Vraag dus niet teveel van jezelf deze dagen, want stressen heeft geen zin en je neemt het leven een stuk minder serieus. Fijn want hierdoor voelen de sombere herfstdagen een stukje minder zwaar aan.

Woensdag 1 november

Maan naar Kreeft

Tijd voor knuffels en dekens want de maan verhuist naar Kreeft waardoor onze emoties ons flink in de war kunnen brengen. Onze emotionele kant wordt sterker verlicht deze dagen waardoor onze zorgzame kant naar boven komt.

We hebben daardoor tijdens de dagen met de maan in Kreeft een sterkere behoefte aan een luisterend oor of aan grote knuffel van de mensen die ons thuis laten voelen of om deze warmte naar anderen uit te stralen.

Niet dat we deze dagen echt zielig zijn, want we weten goed wat we nodig hebben en staan klaar om de problemen op te lossen. Zeker nu kleine problemen ineens best groot kunnen lijken is het extra fijn als je deze bespreekbaar kan maken in plaats van deze op te kroppen.

Zaterdag 4 november


Maan naar Leeuw

De maan verhuist naar Leeuw en dat brengt een hoop vrolijkheid met zich mee. Deze positieveling herinnert ons eraan dat we zelf een feestje van het leven moeten maken en dat we de kleinste overwinningen zouden moeten vieren.

Niet om onszelf elke keer een schouderklopje te geven, maar wel om het leven te waarderen wetende dat het eindig is. Wees dus blij en trots op waar je staat en hoe je bent en vier het leven samen met de maan in vrolijke Leeuw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️