Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 28 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Veel voorkomende spirituele engelengetallen op een rij

Inleiding

Engelengetallen zijn terugkerende getallen met een boodschap die je steeds terug ziet komen. Het bekendste voorbeeld is misschien wel 11:11, het tijdstip waarop jij áltijd op jouw telefoon kijkt. Deze spirituele cijfers zie je dan ook niet toevallig, ze hebben wel degelijk betekenis.

Wanneer bijzondere getallen je steeds weer opvallen, dan wil dat iets zeggen. Het zijn spirituele boodschappen van beschermengelen of zogenaamde gidsen die je om je heen hebt. Verschillende cijfers hebben een verschillende betekenis. Ben jij benieuwd naar de boodschap achter deze numerologie?

Spirituele engelengetallen

Engelengetallen kunnen op verschillende manieren in je leven verschijnen. Bijvoorbeeld op een klok, als nummerplaat of op je telefoon. Ook een geboortedatum, sterfdatum of trouwdag kan een engelengetal zijn.

Het doel van engelengetallen

De magische getallen die steeds weer terugkeren in jouw leven, zijn er dus niet om je de les te leren, maar vaak om je een duwtje in de rug te geven. Om je te herinneren aan jouw purpose. En hierin sta je niet alleen, jouw guides, of beschermengelen staan aan jouw zijde.

 

De meest geziene cijferreeksen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️