Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 26 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 maart tot 2 april 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 27 maart tot 2 april 2023

Maandag 27 maart

Maan nog in Tweelingen

Na een pittige week vol transities en hoogtepunten, voorspelt het astrologische weerbericht voor de komende week juist meer rust. De week beginnen we vol enthousiasme met de maan in Tweelingen, waardoor we emotioneel en onbewust meer behoefte hebben aan prikkels en nieuwe dingen leren.

De prikkels gebruiken we hierbij stiekem als afleiding om niet toe te geven aan onze gevoelens die ons een onrustig gevoel geven. Een goede maandag dus om vandaag nieuwe kennis bij te spijkeren, nieuwe collega’s te verwelkomen of om je huidige routine om te gaan gooien zodat jij jezelf goed bezig houdt. Niet de beste maandag om saaie projecten af te ronden, want door de maan in Tweelingen ben je sneller afgeleid wat tot frustratie kan leiden als je een strakke deadline hebt…

Dinsdag 28 maart

Maan naar Kreeft

Na ook gisteren de prikkels te hebben opgezocht, zullen we de komende dagen juist meer behoefte hebben aan cold turkey stoppen zodat we meer in onszelf kunnen gaan keren. De maan verhuist naar Kreeft, een sterrenbeeld die de emotionele en warme kant van de maan versterkt waardoor we deze eigenschappen sterker zullen gaan voelen.

Hierdoor kan het best zijn dat jij je meer overspoelt gaat voelen door emoties deze dagen, veroorzaakt door het feit dat de maan in een sterker emotioneel sterrenbeeld staat of doordat je juist tijdens de maan in Tweelingen de afgelopen dagen goed je best hebt gedaan om elke vorm van emotie te ontwijken.

Pak daarom deze dagen de rust, vermijd mensen die je teveel negatieve energie leveren en zoek lastige situaties vooral niet op zodat je nu kan opladen. Voelt het allemaal teveel, dan is deze maanfase perfect om het contact op te zoeken met de mensen die dichtbij je staan om hen extra aandacht en liefde te geven.

Donderdag 30 maart

Maan naar leeuw

Waar we de afgelopen dagen onze emoties een stuk sterker voelden, maakt deze zware energie nu plaats voor de lichtvoetige en warme energie die de maan in Leeuw met zich meebrengt. Een sterrenbeeld dat ons een stuk positiever naar het leven en zijn uitdagingen laat kijken, waardoor we de komende dagen meer plezier zullen ervaren in de dingen die we doen.

We hebben hierdoor minder behoefte om te werken aan onze verantwoordelijkheden, dus je kan best merken dat je de neiging hebt om jezelf af te leiden met alles behalve hetgeen dat je moet doet. Een goed moment om ook toe te geven aan dit soort behoeftes en je meer te laten leiden door jouw innerlijke kind, tijd voor grapjes en grollen dus!

Zondag 2 april

Maan naar Maagd

Na een paar minder serieuze dagen die door de maan in Leeuw vooral in het teken stonden van plezier maken, leren we tijdens de maan in Maagd om vandaag selfcare in te plannen, zowel lichamelijk in de vorm van gezonder eten als mentaal. De nuchtere Maagd laat ons niet onder onze verantwoordelijkheden uit komen waardoor we een stuk beter voor onszelf en onze zaken zullen gaan zorgen.

We merken dat we bijvoorbeeld tot over ons hoofd in het werk zitten en behoefte hebben aan structuur. Dit helpt niet alleen om meer ruimte te krijgen in ons hoofd, maar ook om prioriteiten te stellen voor de komende tijd zodat we mentaal meer ruimte en minder stress zullen ervaren. Probeer daarom de komende dagen niet te focussen op alle taken, maar pik er specifiek een paar uit waar jij je volle aandacht aan gaat besteden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️