Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 26 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 september t/m 2 oktober 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 26 september

Maan nog in Weegschaal
De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties en behoeften en wordt gekleurd door het sterrenbeeld waar ze in staat. Nu de maan nog een laatste dag in Weegschaal zal staan, is dit een goed moment om extra tijd te besteden met collega’s om elkaar beter te leren kennen.

Weegschaal maakt ons meer een mensenmens waardoor we een sterkere behoefte voelen aan verbintenis. Misschien niet direct goed voor de productiviteit, maar wel voor collegiale banden waar misschien leuke samenwerkingen uit kunnen voortkomen.

Dinsdag 27 & woensdag 28 september

Maan naar Schorpioen

Waar de maan in Weegschaal ons meer een mensenmens maakt, is het juist Schorpioen die ons laat inzien hoe fijn het is om jezelf terug te kunnen trekken. Het terug trekken doen we om een reden, omdat we merken dat er van binnen een aantal zaken zijn die extra aandacht eisen.

Misschien dat je het niet direct onder woorden kan brengen, een goede meditatie of een wandeling zouden hierbij kunnen helpen om dieper tot je gedachten te komen.

Donderdag 29 september

Venus naar Weegschaal (tot 23 oktober)

Na een periode waarin we kritischer naar onze relaties keken toen Venus, planeet van liefde, in Maagd stond, gaan we nu juist werken aan verbintenis dankzij Weegschaal. De komende weken zullen we sneller tot oplossingen kunnen komen voor irritaties die opkomen, als ze trouwens opkomen… Want door Weegschaal zullen irritaties minder snel geuit worden, omdat we graag de vrede willen bewaren.

Vrijdag 30 september & zaterdag 1 oktober

Maan naar Boogschutter

Tijd om het grotere plaatje te zien. Nu de maan de komende dagen in Boogschutter verblijft zijn we minder bezig met de dag, maar meer met het grotere plaatje. Waar willen we naar toe en waar werken we nou daadwerkelijk voor?

De passie van Boogschutter zorgt ervoor dat we het leven graag willen ervaren en daardoor meer open staan voor spontaniteit. Een lekkere formule voor het weekend dus.

Zondag 2 oktober

Mercurius direct in Maagd (tot 10 oktober) + maan naar Steenbok

Na een tijdje gefrustreerd te hebben gevoeld omdat je voor je gevoel niks uit handen kreeg door de retrograde fase van Mercurius, zullen deze nu langzaam gaan afzwakken. De planeet van communicatie en denkvermogen laat de retrograde fase achter zich waardoor we ons langzaam weer gaan herpakken en minder kritisch zullen worden.

Hierdoor merk je dat je weer in de actieve, praktische modus komt en de komende tijd meer helderheid krijgt. Extra fijn is het nu de maan ook nog een aantal dagen in Steenbok zal staan, een praktisch sterrenbeeld die net als Maagd ervoor zorgt dat we onze zaken op orde zullen hebben. Zowel mentaal als praktisch zal het je meer voor de wind gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️