Maannomade
Maannomade Horoscopen 24 sep 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 25 september tot 1 oktober 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 25 september tot 1 oktober 2023

Maandag 25 september

Maan nog in Waterman

Een verfrissend begin van de week als de maan nog een dagje langer onze quirky side naar boven brengt. De maan heeft invloed op onze emoties en het onderbewustzijn en nu ze nog in Waterman verblijft wordt onze kijk op het leven verbreed.

Zo ben je vandaag nog in staat om makkelijker in oplossingen te denken en ben je eigenlijk altijd een stapje verder dan de rest. Denken, schakelen en het opdoen van ideeën gaan vandaag extra soepel doordat Waterman je potenties laat inzien in minder voor de hand liggende zaken.

Niet alleen fijn voor werk, maar ook voor je relaties nu je gewend bent om meer out-of-the box de zaken te bekijken. Ongewone vriendschappen zouden vandaag zo maar eens kunnen ontstaan…

Zeker als jij leert de kanten van jezelf maar te accepteren in plaats van de neiging te hebben om deze te willen veranderen of willen verdoezelen.

Dinsdag 26 september

Maan naar Vissen

Waar Waterman ons mentaal openstelde om verder te kijken dan onze neus lang is, is het juist Vissen die ons hart open zal stellen. Emoties zul je de komende dagen sterker voelen waardoor je sneller keuzes zal maken vanuit je gevoel.

Een sterke intuïtie zorgt niet alleen voor een duidelijke richting, maar ook voor een verbindende factor met de mensen om je heen.

Daarom is deze maanfase niet alleen perfect om goed bij jezelf of je nog je hart volgt of geleefd wordt door de keuzes die je hebt gemaakt, maar ook om in te checken hoe het met de mensen om je heen gaat. Een maanfase die zorgt voor een sterk gevoel van verbinding met je hart en je lichaam.

Donderdag 28 september

Maan naar ram

Een dag voordat het hoogtepunt van de week plaats vindt, verhuist de maan naar Ram. Een sterrenbeeld die haar inspireert om vaker het voortouw te nemen.

We hebben een sterkere behoefte om vaker de leiding te nemen en de touwtjes in handen te houden, zowel op de werkvloer als in je persoonlijke leven waardoor het wel lastig kan zijn om samen te werken.

Je hebt een sterkere drive die je niet alleen gemotiveerd maakt, maar ook een winnaarsmentaliteit geeft waardoor je het lastiger vindt om de komende dagen met tegenslagen of teleurstellingen om te gaan.

Zeker met de volle maan die morgen plaats vindt, kan het best zijn dat je vandaag al meer on edge bent waardoor je sneller uit je slof zal schieten. Emotieregulatie zal dus deze dagen niet je allerbeste kwaliteit zijn…

Vrijdag 29 september

Volle maan in Ram

Een volle maan vindt plaats waarbij niet alleen de maan hoog aan de hemel staat te schijnen, maar je ook geïnspireerd wordt om terug te blikken. Nu de volle maan in de spontane en stoere Ram plaats vindt, gaan we nadenken op welke momenten we een sprong in het diepe hebben gewaagd of waar we deze kans hebben laten liggen.

Ram is een sterrenbeeld dat ons inspireert om minder door onze angsten geleefd te worden door vaker in te zien welke kansen we laten schieten als we niet buiten onze comfortzone kijken. Juist datgene dat ons angst aanjaagt is het stuk waarin de meeste groei kan plaats vinden en waarbij jij jezelf op een ander manier zal leren kennen. Durf en leef, aldus de volle maan in Ram!

Zaterdag 30 september

Maan naar Stier

Na de volle maan leren we ontspannen als de maan in Stier verhuist, een nuchter sterrenbeeld die als echte bourgondiër precies waar we behoefte aan hebben. Een goed moment dus om dit weekend eens extra te luisteren naar datgene dat je hoofd en hart je influisteren en minder te luisteren naar het dieet die je volgt of de to-do lijst.

Tijd dus om je pootjes omhoog te doen en juist minder buiten je comfortzone te kijken, ondanks de inspiratie van de volle maan. Want Stier vindt het wel fijn in zijn eigen, vertrouwde bubbel en laat ons juist de waarde zien van deze steady koers. Net als met beleggingen is teveel risico nemen het zeker niet altijd waard…

Water element: leef je vanuit vertrouwen of heeft angst de overhand?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️