Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 25 t/m 31 juli 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 25 t/m woensdag 27 juli

Maan naar Kreeft

Na een weekend vol prikkels verblijft de maan de komende dagen in Kreeft. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en in Kreeft hebben we een sterkere behoefte om te beschermen.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Kreeft opent ons hart waardoor we een stukje kwetsbaarder worden en ervaren wat voor ons belangrijk is. Naast een emotioneel moment, zorgt dit er ook voor dat we ons beschermender op zullen stellen en je de komende dagen beter bent in het bewaken van grenzen.

Donderdag 28 & vrijdag 29 juli

Nieuwe maan in Leeuw

De nieuwe maan in Leeuw is een hoogtepunt die ons inzichten zal geven hoe we nog meer uit het leven zouden kunnen halen. Als passievol sterrenbeeld wil Leeuw graag volop van het leven genieten en dat zal ons de komende dagen zeker duidelijk gemaakt worden.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Of je nou nog aan het werk bent, of al op vakantie, de nieuwe maan staat overal aan de hemel. We ervaren meer energie, en nog meer dan normaal bij een nieuwe maan want Leeuw brengt vuur en passie. Geen saaie avond dus, maar een avond die er ook voor kan zorgen dat je de passie onder de lakens kan hervinden.

Zaterdag 30 & zondag 31 juli

Maan naar Maagd

Na de nieuwe maan verblijft de maan dit weekend in Maagd wat behoorlijk confronterend aan kan voelen. Maagd maakt ons bewust van onze flaws en zorgt ervoor dat we een sterke behoefte hebben aan controle.

Ja, Mercury Retrograde kan je slaap beïnvloeden. En wel zó

Zoals we allemaal weten is controle hetgeen wat we zeker niet in het leven hebben, waardoor je meer onrust van binnen kan voelen. Een goed idee dus om dit weekend de natuur in te trekken, want dit aardse teken zal daar zeker rust vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️