Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 24 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 t/m 30 oktober 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 24 oktober

Maan nog in Weegschaal

De maan, planeet met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, staat nog in Weegschaal waardoor we een sterkere behoefte hebben om meer aandacht aan anderen te besteden. Goed moment dus om vooral aan je collega’s te vragen hoe de weekenden waren, het is tenslotte maandag.

Een goede dag om rustig te beginnen en vooral het gezelschap van anderen op te zoeken want het kan best zijn dat je een beetje down voelt. Niet door de maan in Weegschaal, maar door het feit dat morgen de nieuwe maan in Schorpioen ons staat op te wachten…

Dinsdag 25 & woensdag 26 oktober

Nieuwe maan in Schorpioen + zoneclips

Vanavond staat ons de nieuwe maanfase ons op te wachten in Schorpioen, deze valt samen met de zoneclips waardoor de maan extra krachtig is. Hallo emoties dus! De nieuwe maan is een fase waarin we ons kunnen klaarmaken voor een nieuw begin, een frisse douche zodat we het net wat anders kunnen gaan doen dan dat we het voorheen deden.

Manifesteren met magische maankracht: zo doe je dat

Dat het draait om onszelf opnieuw uitvinden, blijkt wel uit het feit dat de nieuwe maan in Schorpioen staat. Een sterrenbeeld dat bekend staat om zijn transformaties. Een intense nieuwe maanfase die ons energie geeft en nieuwe inzichten in de dingen die we veranderd willen zien, maar met een grote kans dat de waarheid soms best pijnlijk kan zijn als je deze onder ogen moet komen…

Donderdag 27 & vrijdag 28 oktober

Maan naar Boogschutter

De positieve energie die de maan in Boogschutter met zich meebrengt, zorgt ervoor dat we ons een stukje minder zorgen gaan maken over de toekomst. We beseffen ons steeds meer dat we toch geen controle hebben en de maan in Boogschutter laat ons daarom inzien dat zorgen maken echt geen zin heeft. Tijd dus om vooral in oplossingen en mogelijkheden te gaan denken…

Zaterdag 29 & zondag 30 oktober

Maan naar Steenbok + Mercurius naar Schorpioen (tot 17 november)

Dat het leven niet alleen maar flierefluiten is, laat de overgang van de maan naar Steenbok ons inzien. Steenbok is een harde werker en maakt ons bewust van de verantwoordelijkheden die we hebben en dat we niet kunnen blijven wegrennen.

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Goede dagen dus om de kasten uit te ruimen, nieuwe indelingen te maken of de klussen die je hebt uitgesteld eindelijk aan te pakken. Begin met de minst leuke taken, dan houdt je de motivatie gedurende de dag nog langer vast!

Naast de maan verhuist ook Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen naar Schorpioen waardoor we meer gaan nadenken over de diepere zaken van het leven. Niet alleen maar focussen op de koetjes en kalfjes, maar juist stil staan bij hoe eindig het leven is en dat het niet alleen maar feest is.

Dat we een stuk dieper gaan is duidelijk, want het feit dat we nadenken over de zware onderwerpen zorgt er ook voor dat we niet bang zijn om hier gesprekken over te voeren. We kunnen in deze periode makkelijker praten over de taboes, waardoor de gesprekken een zwaardere wending kunnen krijgen.

Zondag 30 oktober

Mars retrograde in Tweelingen (tot 12 januari 2023)

De komende tijd staat Mars in retrograde in Tweelingen, een fase die niet bepaald positief is… Mars is de planeet die invloed heeft op hoe we onze passies ervaren, discussies aangaan maar ook de liefde bedrijven. Wanneer Mars in retrograde verblijft, loopt de energie niet helemaal soepel waardoor je sneller geïrriteerd kan raken, heftiger reageert in discussies, minder gemotiveerd bent en last but not least, je libido een stukje lager kan zijn.

Hallo frustraties dus, want het kan best voelen alsof je niet meer weet wie je bent en wat je wilt. Tel daarbij op dat Mars in Tweelingen staat, een sterrenbeeld dat slecht keuzes kan maken en het wordt een groot feest. Een goed moment dus om te beseffen dat we ons moeten aanpassen aan de situatie en vooral moeten focussen op de dingen die we wel leuk vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️