Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 april tot 30 april 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 24 april tot 30 april

Maandag 24 april

Maan naar Kreeft

De astrologische weervoorspelling voor komende week belooft voornamelijk een rustige week te zijn, waarbij jij de verwachtingen rondom strakke deadlines zeker zal moeten loslaten. De week start met de maan die de komende dagen in Kreeft zal verblijven en ons daardoor zal helpen onze emoties beter te leren begrijpen. De maan heeft invloed op onze emoties en ons onderbewustzijn en dankzij Kreeft zullen we vaker gaan stilstaan bij de processen die van binnen spelen.

Een stap op de plaats zetten zodat we ruimte krijgen om in te checken hoe het nou daadwerkelijk met ons en met anderen gaat, maar waar we soms ook gevangen kunnen worden door de gedachteloop die maar rond blijft gaan. Minder geschikt dus als er veel werk op je ligt te wachten want nu je hoofd vol zit met emoties en gedachten, lukt het concentreren een stuk minder.

Donderdag 27 april

Maan naar Leeuw

Tijd om het verleden en onze emoties achter ons te laten, want nu de maan de komende dagen in Leeuw zal verblijven, zullen we onze passie meer gaan omarmen om optimaal te genieten. De stoere Leeuw brengt ons weer kracht en zelfvertrouwen om de dagen te vullen met de zaken die ons good vibes brengen. We delen deze positieve energie daarnaast graag met anderen, zeker als wij de reden zijn waarom we anderen weten op te fleuren.

Daarnaast hebben we meer oog voor behoeftes van onszelf en zullen daarbij geneigd zijn om keuzes sneller te maken die ons goed zullen doen. Fijn om dus tijdens deze maanfase te leren om jezelf vaker op nummer één te zetten, mits je niet doorslaat en jij jouw ego teveel de hoofdrol laat overnemen.

Zaterdag 29 april

Maan naar Maagd

Waar we de maan in Maagd fase vooral kennen van het afwerken van to-do lijstjes en het doen van analytische klusjes, zorgt de maan in Maagd er dit weekend juist voor dat we minder bezig zijn met moeten en meer bezig zijn met wat wij nou echt nodig hebben. Want niet alleen heeft Maagd oog voor detail en praktische klussen, maar maakt zij ons ook bewuster van onze gezondheid en behoeftes.

Maagd leert ons dat we onszelf niet moeten vergeten in de ratrace van het leven ,waardoor dit een goed weekend wordt om bijvoorbeeld een dagje sauna in te plannen of wat extra beweging en groene smoothies te gaan pakken.

Wij zijn benieuwd hoe jij je voelt na het lezen van deze weekhoroscoop!

De ultra krachtige nieuwe maan in Ram en de zonsverduistering van 20 april

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️