Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 20 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 21 t/m 27 november 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 21 november

Maan naar Schorpioen

Vandaag verhuist de maan naar Schorpioen. De maan speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en zorgt ervoor dat we bewuster worden van de behoeftes die we hebben en van datgene wat er in ons onderbewustzijn speelt. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar de maan in staat, ervaren we haar energie anders. De maan in Schorpioen wordt soms als berucht gezien, maar dat komt vooral omdat als er zaken zijn waar je voor weg loopt, die tijdens deze maanfase weer confronterend naar boven zullen komen. Schorpioen doet dat niet om te pesten, maar om te laten zien dat het belangrijk is om je angsten onder ogen te komen zodat je kan groeien. Stil staan is geen optie, dus is dit een erg krachtige en transformerende fase waarbij jij jezelf een stukje beter zal leren kennen.

Dinsdag 22 november

Zon naar Boogschutter (tot 21 december)

Nu de zon de komende maand in passievolle Boogschutter staat, merken we zelf ook dat we een stuk intenser zullen gaan leven. Alsof we het licht hebben gezien en weten dat we elk moment ten volste moeten voelen en ervaren. Elke verhuizing van de zon naar een nieuw sterrenbeeld zorgt voor een shift in energie, alsof we een nieuw seizoen in duiken. Geen tijd dus voor een winterdip, want de warme kant van Boogschutter zorgt ervoor dat we ondanks de donkere tijden toch in staat zijn om de positieve kant in te zien. Een fijne periode waarin we naast positiever, ook spontaner zullen zijn en meer zin hebben in avontuur. Het feit dat de winter aankomt betekent niet dat we nu al in winterslaap moeten gaan…

Woensdag 23 november

Nieuwe maan in Boogschutter

Niet alleen verhuist de maan nog even snel naar een ander sterrenbeeld vandaag, ook staat ze direct in haar kracht tijdens de nieuwe maanfase. Elke maand is dit een hoogtepunt om naar uit te kijken omdat deze energie geeft en je een nieuw doel geeft om je op te focussen. Tijdens de nieuwe maan in Boogschutter gaan we meer nadenken hoe we nog meer uit het leven kunnen halen door op onze instincten te vertrouwen. Niet alleen helpt dit onze angstige kant uit te schakelen, maar zorgt het er ook voor dat we makkelijker keuzes kunnen maken en de controle los durven te laten . Een fijne energie die ervoor zorgt dat ook brave Hendrik zijn wildere kant de komende tijd zal gaan ontdekken.

Vrijdag 25 november

Maan naar Steenbok

Misschien niet de meest gezellige energie voor het weekend, maar doordat de maan de komende twee dagen in een zeer rationeel sterrenbeeld zal verblijven zal je dit weekend wel een stuk productiever zijn. Verwacht dus geen uitbundige energie, maar wel een workaholic vibe waarbij je meer gedaan krijgt dan dat je normaal gesproken lukt. Dat komt omdat Steenbok ons laat focussen op de praktische kant van het leven, in plaats van alle emoties, angsten en onzekerheden die we voelen.

Zondag 27 november

Maan naar Waterman

We blijven nog even in de logische vibes nu de maan naar Waterman verhuist. Waar de maan in Steenbok ons juist erg praktisch maakt, maakt de maan in Waterman ons juist een stuk filosofischer waardoor we alles wat we voelen graag willen onderbouwen. Een energie die ons helpt om zaken uit te zoeken door middel van nieuwsgierigheid. Sta er dus niet gek van te kijken als je vandaag en morgen dus meer in gedachten bent.

Deze mineralen zou je samen moeten nemen om optimaal te profiteren van de voordelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️