Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 20 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 20 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  20 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Weegschaal
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Ook vandaag sta jij nog relaxter in het leven omdat de maan in Weegschaal je rustiger laat leven. Niet dat de passie er niet is, maar de passie maakt meer ruimte voor connectie met anderen waardoor vandaag nog een goede dag is om samen te werken aan verbintenis. Iets waar je emotioneel best veel behoefte aan hebt.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Nu de maan je ook vandaag nog bewuster maakt van de liefde die je hebt voor jezelf en voor je gezondheid, merk je dat je ook meer aandacht hebt voor hoe het nu echt met je gaat. Een fijne dag  om het rustig aan te doen zodat je voldoende ruimte krijgt om in te checken bij jezelf om dichter tot de kern te komen over de zaken waar je de laatste tijd toch mee hebt gezeten.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Dat er veel gaande is in je hoofd, is een zaak die je lastig vindt. Daarom is het dit weekend extra belangrijk om je rust te pakken en de kracht van Weegschaal te gebruiken om zowel de voor- als nadelen in te zien van de zaken waar je mee dealt. Achter elke wolk schijnt de zon, Tweeling.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Deze dag zal aanvoelen zoals een zondag hoort aan te voelen, een zondag waarbij jij jezelf de ruimte gunt om tot rust te komen en je te focussen op de liefde die je ervaart van mensen om je heen. Dat het niet altijd soepel loopt, is dit weekend  niet erg, want wat voor irritaties er ook om omhoog komen, dankzij de maan in Weegschaal vinden jullie sneller een oplossing en lopen de gemoederen minder heftig op.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Een laatste dag waarbij de diplomatieke energie die je nu ervaart dankzij de maan in Weegschaal er ook voor zorgt dat je oude problemen graag zou willen oplossen. Een goede dag dus om anderen op te zoeken en lastige onderwerpen bespreekbaar te maken, wat er ook op tafel komt, dankzij Weegschaal zal het gesprek een stuk soepeler verlopen dat dat je zou in schatten.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Deze zondag voelt best relaxed aan, want dankzij de maan in Weegschaal ervaar je ook dat jouw innerlijke criticus meer naar de achtergrond verdwijnt waardoor je minder in je hoofd gevangen zit. Een fijne ervaring die je bewuster maakt van de invloed die deze negatieve visie op jouw eigenwaarde heeft gehad.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Hopelijk ben jij je ook vandaag nog bewust van hoe sterk jij in je kracht staat nu de maan in jouw sterrenbeeld zorgt voor een gevoel van evenwicht. Een fijn moment waar je absoluut van mag gaan genieten omdat als Weegschaal je altijd geneigd bent jezelf weg te cijferen. Vandaag draait het nog lekker om jou, dus volg je instinct en maak er nog een fijne dag van waarbij jij jezelf lekker in het zonnetje zet.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ook vandaag ben jij nog een stuk zachter in de kijk die je hebt op de wereld, waardoor je minder zwaar trekt aan problemen die op dit moment spelen. Daarom is dit weekend ook perfect om gebruik te maken van de vredelievende kant van Weegschaal om problemen bespreekbaar te maken zodat jullie samen naar een oplossing kunnen werken. Het hoeft niet altijd met een harde hand te gaan, Schorpioen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu ook vandaag nog in het teken van vriendschappen staat dankzij de maan in Weegschaal merk je ook dat je minder hard je mening uit dan normaal. Waar je soms best hard kan overkomen, zorgt de zachtaardige invloed van de maan in Weegschaal ervoor dat je bijna elke discussie kan voeren zonder dat deze uitmondt op ruzie.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar je normaal gesproken best van de tradities bent en je voor jezelf harde eisen stelt, maakt de maan in Weegschaal je een stuk zachter waardoor je bepaalde normen voor jezelf kan loslaten. Iets wat bevrijdend voelt, want op deze manier kijk je met een open blik naar de wereld en zie je dat er nog veel te ontdekken valt als jij jezelf maar de ruimte geeft om buiten de norm te gaan kijken.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Nu de maan in Weegschaal je een stuk nieuwsgieriger maakt, is dit ook een fijne dag om nog oude vrienden op te zoeken omdat je merkt dat je ook een sterkere behoefte aan connectie met anderen hebt. Daarnaast maakt Weegschaal je ook een stuk speelser waardoor het echt geen saaie gesprekken zullen gaan worden.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan in Vissen brengt je naast bewustwording over welke personen in jouw leven respect hebben voor jouw grenzen en jouw liefde waard zijn, ook dat het belangrijk is om op deze momenten voor jezelf op te komen. Een lastig onderwerp maar hierbij is het ook goed je te realiseren dat sommige ‘vriendschappen’ echt al over de datum zijn. Tijd om voor jezelf te kiezen, Vissen.

Waarom zijn vriendschappen (soms) eindig?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️