Maannomade
Maannomade Horoscopen 19 nov 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 tot 26 november 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 20 tot 26 november 2023

Maandag 20 november

Maan naar Vissen

Tijd om de controle meer los te laten en ons te laten inspireren door de dagdromen die we hebben nu de maan een aantal dagen in Vissen verblijft.

De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties en onderbewustzijn en in Vissen verblijven we een tijdje in de droomwereld waardoor we de realiteit minder scherp zien. Niet dat je ontzettend afwezig zal zijn, maar door deze maanfase kan het wel zijn dat je minder scherp bent dan gewoonlijk doordat je meer wordt afgeleid door de zaken die je voelt en ervaart.

Je zintuigen en intuïtie staan deze dagen meer op scherp waardoor dit een goed moment is om meer te luisteren naar de zaken waaraan je behoefte hebt. Het loslaten van controle en de eisen aan jezelf minder hoog stellen gaan zeker helpen om deze dagen met zo min mogelijk stress door te brengen.

Woensdag 22 november

Maan naar Ram + Zon naar Boogschutter (tot 21 december)

Waar de afgelopen dagen draaiden om het vinden van nieuwe inspiratie en creativiteit in de gedachten die we hebben, helpt de maan in Ram ons de komende dagen om onze scherpe pijlen weer te richten op de plannen die we hebben.

Een vurig sterrenbeeld dat ons wakker maakt en laat inzien dat het tijd is om iets te ondernemen. Niet denken, maar doen dus! Ook in de herfst valt er genoeg te beleven, te doen of uit te vinden waardoor we merken dat we wat rustelozer zijn als we geen plan hebben.

Je hebt hierbij ook meer behoefte aan duidelijkheid waardoor je sneller geneigd bent om happig te reageren als er wat ruis n het gesprek zit.

Dat vandaag in het teken staat van het vuurelement, blijkt maar weer als mede Vuurelement Boogschutter vanaf vandaag gezelschap heeft van de zon. Waar de maan invloed heeft op hoe we ons voelen, heeft de zon invloed op hoe we ons gedragen.

Nu de zon in Boogschutter staat, ervaren we de vurige passie sterker waardoor we meer uitgesproken zijn. Komende weken ga je hierdoor meer het gesprek aan en zorg je ervoor dat je meer gehoord wordt door de mensen om je heen om te voorkomen dat ze je voorbij lopen.

Dit helpt je zeker om de weken voor Kerst met zo min mogelijk stress door te komen omdat jij je minder aantrekt wat anderen van je vinden of van je denken. Met de dosis zelfvertrouwen die de zon in Boogschutter aan je geeft, voel jij je zeker gesterkt om nieuwe avonturen aan te gaan.

Vrijdag 24 november

Maan naar Stier + Mars naar Boogschutter (tot 4 januari)

De maan verhuist naar Stier, een aards sterrenbeeld dat ons helpt om onze emoties in bedwang te houden en goed voor onszelf te zorgen. We denken rationeler na waardoor jij je makkelijker kan focussen op hetgeen dat je hart vertelt. Je weet prima wat je nodig hebt en door de maan in Stier ben je sneller geneigd om toe te geven aan de zaken die je plezier brengen. Minder fijn voor je dieet, maar wel erg fijn om je gelukshormonen te boosten.

Naast de zon, verblijft ook Mars een aantal weken in Boogschutter. Mars is een vurige planeet en de vurige passie die Boogschutter met zich meebrengt, combineert fijn om keuzes te maken.

Mars heeft invloed op onze levenspassie en de discussies die we voeren en dankzij Boogschutter gaan beiden een stukje pittiger worden. We zullen meer uitdaging en avontuur gaan zoeken en zullen daarom meer buiten onze comfortzone kijken.

Het nemen van risico’s voelt minder spannend waardoor het makkelijker gaat zijn om knopen door te hakken. Sta daarom niet gek te kijken als je de komende weken ineens drastische besluiten maakt, een verre reis boekt of je leven totaal omgooit. Je wordt dankzij Boogschutter meer gedreven door je passie waardoor het makkelijker is om naar je hart te luisteren en de juiste keuze te maken.

Zondag 26 november

Maan naar Tweelingen

Na alle vurige energie die in de lucht hangt, zorgt de maan in Tweelingen voor een extra dimensie als we worden uitgedaagd om het leven met een korreltje zout te nemen. Dankzij Tweelingen voelt het alsof alle problemen zichzelf wel oplossen waardoor we ons minder druk maken en juist gaan focussen op de zaken die ons aan het lachen maken. Een perfecte invulling voor het weekend als je tijd met anderen kan doorbrengen of jezelf verrast met een leuk uitje. Geen weekend om op de bank te blijven hangen dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️