Maannomade
Maannomade Horoscopen 1 okt 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 2 oktober tot 8 oktober 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 2 oktober tot 8 oktober

Maandag 2 oktober

Maan nog in Stier

Met de maan die vandaag nog een dag in stier verblijft kan het niet anders dat je vandaag niet door haast of stress getriggerd zal worden. Emotioneel ervaren we meer rust en stabiliteit als de maan in Stier verblijft, waardoor we ons niet gek laten maken door de planning of gestress van een ander.

Door deze rustige modus ben je misschien niet het snelst in het afronden van taken maar weet je wel precies waar aandacht aan besteed moet worden en welk project toch teveel risico gaat geven.

Een fijne rustige landing in een nieuwe week die ons weer klaar maakt voor een aantal astrologische hoogtepunten om verdere groei en nieuwe ervaringen te bevorderen.

Dinsdag 3 oktober

Maan naar Tweelingen

Tijd voor wat meer reuring in de tent als de maan naar Tweelingen verhuist. In een sterrenbeeld die ons mentaal stimuleert kan het dan ook niet anders dat onze nieuwsgierigheid getriggerd wordt.

Het voelt alsof een wereld voor ons open gaat als we maar gebruik maken van onze gezellige en open kant. We zijn geïnteresseerder in het leven van anderen waardoor je plots Instagram stalker van het jaar kan worden of juist goed gaat zijn in het uithoren van anderen door interesse te tonen.

Nu we in een meer praterige mood zijn, kan het ook best zijn dat we informatie horen die ons eigenlijk helemaal niet blij maakt. Laat je dan niet leiden door het halve verhaal dat je kent voordat je conclusies trekt, want door de maan in Tweelingen trek je sneller drama aan.

Woensdag 4 oktober

Mercurius naar Weegschaal

De komende weken verblijft Mercurius, planeet van analyse en communicatie in Weegschaal waardoor we minder bewijsdrang zullen gaan krijgen.

De altijd harmonieuze Weegschaal helpt ons om de gedachten op een rij te zetten voordat we gaan reageren of over gaan tot actie waardoor we minder snel in situaties komen waar we door onze impulsiviteit lieten leiden.

We zijn juist vaker opzoek naar bruggen om te bouwen voor een nieuwe verbinding en het opzoeken van samenwerkingen zodat we vaker op anderen kunnen bouwen.

We beseffen dat we niet alleen de wijsheid in pacht hebben maar dat het juist zo mooi is om de ideeën en gedachten van anderen te bundelen om tot de waarheid te komen. Vergroot daarom je wereld voor de ideeën en culturen van anderen, niet alleen om van te leren maar ook om te beseffen dat onze wereld gekleurd is door de normen en waarden van thuis. Een mooie tijd dus om juist andere kleuren in je leven toe te laten zodat ook de sombere herfst een warme betekenis gaat krijgen.

Donderdag 5 oktober

Maan naar Kreeft

We hebben tijdens de dagen met de maan in Tweelingen al kennis kunnen maken met onze soms rumoerige onderbewustzijn dat de komende dagen een stuk scherper aanwezig zal zijn. De maan in Kreeft brengt een waterige invloed over op onze emoties waardoor de tranen best sneller kunnen gaan stromen.

Je kan hierdoor sneller geroerd worden door mooie situaties of juist sneller in paniek raken als je gedachten op hol slaan rondom angsten die je hebt. Iets wat heftig kan voelen maar wat tijdens deze dagen geldt als een duidelijke boodschap van je onderbewustzijn.

De maan in Kreeft is namelijk een cadeau die je helpt om je emoties te ontrafelen en om dieper in jezelf te duiken zodat je afscheid kan nemen van oude herinneringen die je tegenhouden. Een tijd van groei dus, maar ook een tijd om het geluk van jezelf voorop te plaatsen door wat liever voor jezelf te zijn.

Gun jezelf de rust zodat je over een paar dagen zijn weer helemaal opgeladen bent.

Zaterdag 7 oktober

Maan naar leeuw

Na een aantal dagen waar het soms stormde in onze innerlijke wereld, brengt de maan in Leeuw weer een positieve note waarbij we leren om te genieten van de wereld die we om ons heen hebben.

We stappen weg van het rugzakje dat we meenemen en besluiten om de dansschoenen aan te trekken om zo van elke dag een feestje te maken.

Dagen waarin je meer aanwezig zult zijn om niet alleen gezelligheid voor jezelf te creëren, maar om ook een warme afleiding voor anderen te zijn.

Vurige energie door de volle maan in Ram op 29 september

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️