Maannomade
Maannomade Horoscopen 20 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 tot 25 februari 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 19 tot 25 februari 2024

Maandag 19 februari

Maan nog in kreeft

De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en nu ze in de gevoelige Kreeft verblijft, kan het voelen alsof je verdrinkt in je emoties. Je bent een stuk gevoeliger voor de prikkels van buitenaf waardoor het lastig is om deze een plekje te geven.

Let op dat je dit niet op de mensen om je heen gaat afreageren en zie het als een les om gezond met je emoties om te gaan. Erkennen en ervaren van de gevoelens die spelen, zijn al een belangrijke eerste stap.

Woensdag 21 februari

Maan naar Leeuw

Na een paar mentaal vermoeiende dagen achter de rug te hebben, is het de maan in Leeuw die ons leert om het plezier terug te vinden. Niet langer bedolven worden onder onze gevoelens, maar deze juist een vrolijke draai geven. Niet alleen helpt deze afleiding om onze mood weer naar de positieve kant te brengen, maar brengt het ook verbintenis met anderen als we onze sociale kant gaan inzetten.

De leeuw laat ons zien dat we onze eigen leeuwenpack hebben dat ons niet alleen plezier, maar ook vertrouwen geeft. Dit zorgt ervoor dat we een stukje meer zelfvertrouwen krijgen als we beseffen dat we het niet alleen hoeven te doen.

Vrijdag 23 februari

Maan naar Maagd en Mercurius naar vissen (tot 9 maart)

Waar de maan in Leeuw ons inspireerde om juist het gezelschap van anderen op te zoeken, is het de maan in Maagd die ons wat meer afstand gaat geven. We voelen dat het belangrijk is om onze muur omhoog te trekken en onze gevoelens en onzekerheden voor onszelf te houden.

Het gevoel dat we ons groter moeten houden dan we zijn, kan ervoor zorgen dat je de neiging hebt om de lat hoger te leggen dan nodig is. Wees daarom lief voor jezelf, want vooral nu Mercurius in Vissen staat zal je merken dat de emoties die je weggestopt hebt, keihard omhoog gaan komen.

Soms een beetje oncomfortabel, maar dit helpt om te zorgen dat we dit beter onder woorden kunnen gaan brengen en duidelijker kunnen communiceren over wat we nodig hebben. Fijn, want nu we onszelf meer mentaal bezig houden met onzekerheden, emoties en gevoelens is het lastiger om te focussen op de taken die gedaan moeten worden. Jezelf meer ruimte gunnen om te herstellen en jezelf weer terug te vinden gaan je hierbij helpen om weer in je kracht te komen.

Zaterdag 24 februari

Volle maan in Maagd

Als afsluiter van het weekend, staat de maan op haar hoogtepunt in Maagd. Een nuchter sterrenbeeld dat ons helpt in te zien hoe belangrijk het is om onszelf te blijven uitdagen. Om niet geleefd te worden door datgene dat op je pad komt, maar zelf de weg te bewandelen en de bergen te kiezen om te gaan overwinnen. Doordat we meer afstand hebben van onze emoties als de maan in Maagd staat, kunnen we beter reflecteren over ons handelen. Zie de volle maan dus als een reset om lastige keuzes achter je te laten en meer op jouw eigen kunnen durven te vertrouwen.

Waarom we maar één liefdespartner mogen hebben, maar wel meerdere vrienden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️