Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 17 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 tot 24 december 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 18 tot 24 december

Maandag 18 december

Maan nog in Vissen

De maan verblijft nog in Vissen waardoor vandaag een perfecte dag wordt om het rustig aan te doen. Als laatste sterrenbeeld van de cyclus is het Vissen die de maan vertelt dat ze beter naar haar emoties en onderbewustzijn mag gaan luisteren.

Niet alleen om tot rust te komen, maar ook om meer in contact met jezelf te komen. Leer weer beter te voelen waar jouw grenzen liggen en waar je behoefte aan hebt. Alhoewel het soms een puzzel lijkt, ligt het antwoord waarschijnlijk al lang voor je klaar.

Daarnaast is vandaag een goede dag om niet alleen goed voor jezelf te zorgen, maar ook om extra goed voor anderen te zorgen. Nu je beter in contact staat met jezelf kan je de liefde voor anderen beter delen en een stuk beter een luisterend oor bieden. Goede afleiding dus, want flink concentreren gaat vandaag minder soepel.

Dinsdag 19 december

Maan naar Ram

Waar de maan in Vissen ons juist in rustig vaarwater op adem liet komen, is het de maan in Ram die ons leven weer op z’n kop zal zetten. We hebben behoefte aan prikkels en een tikkeltje spanning en gaan er zeker voor zorgen dat we mentaal worden uitgedaagd. Niet alleen goed om je horizon en grenzen te verbreden door buiten je comfortzone te gaan kijken, maar ook een goede dag om knopen door te hakken. Dagen vol actie dus die als een achtbaan kunnen gevoelen als je emoties heen en weer gesleept worden. Zeker als je normaal een treuzelaar bent, voelt de spontanere kant van de maan in Ram als het duwtje dat jij in de rug nodig had. Tijd voor verandering dus!

Donderdag 21 december

Maan naar Stier + zon naar Steenbok (tot 21 januari)

Mocht je nog absoluut geen idee hebben wat je moet voorbereiden voor de feestdagen, dan helpt de maan in Stier je zeker om in deze sferen te komen. Als echte levensgenieter en spender is het de maan in Stier die ons leert om beter voor onszelf te zorgen door ons de genotjes te gunnen.

We hebben behoefte om beter voor onszelf te zorgen maar vinden het ook makkelijker om geld uit te geven. Tijd dus om te gaan winkelen voor last minute duurzame aankopen bij tweedehands winkels of juist kookboeken door te bladeren voor het ideale recept want de fijnproever Stier weet precies wat wij lekker vinden.

Naast de maan verhuist de zon vandaag naar steenbok, net zo’n nuchter sterrenbeeld als Stier alleen dan met zijn blik op de serieuze taken van het leven in plaats van meer genieten. Dit zorgt er de komende weken voor dat we beseffen dat we een stapje extra moeten gaan zetten om onze doelen te bereiken.

Niet alleen harder werken, maar vooral slimmer werken door jezelf minder te laten afleiden door de omgeving. Een periode waarin je veel gedaan kan krijgen, maar die daardoor wel somber voelt omdat je op kan gaan in werk en verantwoordelijkheden die niet altijd plezier gaan geven.

Zondag 24 december

Maan naar Tweelingen

Op de dag voor Kerst verhuist de maan naar Tweelingen en laat ons inzien hoe fijn afwisseling en communicatie is. Waar je het soms lastig vindt om de gesprekken te volgen, vind je het nu makkelijker om de verschillende gesprekken te volgen en te voeren. Small talk, flirten en connecties aan gaan, niks is te gek nu de maan in Tweelingen van jou een geboren kletskous maakt. Zelfs de muurbloempjes voelen tijdens de maan in Tweelingen een sterkere drang om connecties met anderen aan te gaan door gesprekken te voeren.

Kijktip: Smoke Sauna Sisterhood over de warme omhelzing van de sauna

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️