Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 18 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 t/m 24 juli

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 18 juli

Maan naar Ram

Er staat ons een lekkere start van de week te wachten nu de maan vandaag naar Ram verhuist. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en in het vurige sterrenbeeld Ram hebben we zin om uitdagingen aan te gaan. We willen graag aan de slag waardoor je vol vuur bent. Een lekker begin dus om wilde ideeën uit te gaan werken.

Dinsdag 19 juli

Mercurius naar Leeuw (tot 4 augustus)

Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen verhuist naar een warm, enthousiast sterrenbeeld. In Leeuw zorgt Mercurius ervoor dat we meer lef krijgen en daardoor luider worden in onze communicatie. Je wilt graag gehoord worden, waardoor zelfs de muurbloempjes expressiever dan normaal zullen zijn.

Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Qua denkvermogen zal deze overgang ervoor zorgen dat er meer chaos in je hoofd is, maar wel meer ruimte is om creatief na te denken. Fijn om de energie te laten stromen en te zien wat voor wilde ideeën nog in je hoofd zitten.

Woensdag 20 & donderdag 21 juli

Maan naar Stier

De komende dagen staat de maan in Stier waardoor we ons bewuster worden van ons verlangen. Stier zorgt ervoor dat we een grotere behoefte hebben om onszelf te verwennen. Extra fijn als je er even door heen zit, want goed luisteren naar je behoeften kan je humeur zeker verlichten.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Luister dus eens vaker naar wat er van binnen speelt, want daar wordt luid en duidelijk geroepen wat je nou daadwerkelijk nodig hebt!

Vrijdag 22 juli

Zon naar Leeuw (tot 21 augustus)

Zon naar Leeuw betekent een maand vol feest. De zon verhuist naar een warm, uitgaand sterrenbeeld die ervoor zorgt dat we enthousiaster worden. De warmte die we ervaren maakt ook dat we een grotere behoefte hebben aan lol maken.

We willen plezier, we willen leven en vooral lekker stralen. Een goed moment om komende maand de deur uit te gaan en de vruchten van het leven te proeven.

Zaterdag 23 & zondag 24 juli

Maan naar Tweelingen

De maan verblijft komend weekend in Tweelingen waardoor we meer mentale stimulatie zullen ervaren. Het kan ervoor zorgen dat je meer onrust ervaart en je chaotisch zal voelen. Hierdoor is het een slecht idee om thuis te blijven en niemand te zien, want juist het ervaren van prikkels zal een gevoel van verlichting gaan geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️