Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Spiritualiteit 16 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 17 tot 23 juni 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 17 tot 23 juni 2024. Wat kunnen we verwachten?

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 17 tot 23 juni 2024

Dit is ‘m:

Maandag 17 juni

Venus en Mercurius in Kreeft

Nog een paar dagen en dan is het officieel zomer; je vrijbrief om in alle uitbundigheid te genieten van de warmte en gezelligheid. Gelukkig belooft de kosmos ons een emotioneel stabiele zomer, maar wees je wel bewust van een subtiele tederheid die in de lucht hang, ze laat je reikhalzend uitkijken naar het verleden. Natuurlijk is het fijn om je af en toe te verlekkeren aan die goede oude tijd, maar laat de nostalgie je niet tegenhouden om volop in het nu te leven.

Dit nostalgische gevoel kenmerkt zich deze eerste dagen van de zomer door een tikkeltje magie en mystiek. Vandaag zou zomaar zo’n dag kunnen zijn dat je nietsvermoedend je meest feeërieke jurk uit de kast trekt of besluit een kleine shimmer aan te brengen boven je ogen. Iets wat je misschien normaal nooit doet, maar vandaag voelt het als een logische keuze. Fladder lekker mee in deze magische air en stel je open voor bijbehorende gevoelens.

Donderdag 20 juni

Zon in kreeft  + Zonnewende

Vandaag is de langste dag van het jaar en markeert het begin van de zomer. Dit klinkt als een ideale avond om lang op te blijven onder het genot van een zomerse cocktail. Maar benut de energie van vandaag vooral ook voor het stellen van doelen. Begin de dag bijvoorbeeld met een uitgebreide zomer journal sessie en geef intuïtief antwoord op de vragen: Waar zie ik mezelf einde zomer staan? Hoe wil ik mezelf voelen? Hoe is mijn leven dan anders? En wat ga ik doen om dit te bereiken? Schrijf dit in geuren en kleuren op en lees het deze hele zomer geregeld na.

Zaterdag 22 juni

Volle maan in Steenbok

Met de volle maan in het ambitieuze en plichtsgetrouwe Steenbok en de zon in het verzorgende en familie liefhebbende Kreeft kun je vandaag het gevoel hebben dat werk en privé niet helemaal in balans zijn. Je ziet het liever anders. Maar hoe? Begin eens met het vrijplannen van een paar dagen in je agenda. En nee, het komt nooit uit, maar toch kan het altijd. Zet je dierbaren op nummer één en nodig ze uit voor een midzomernacht.

Maak een kampvuur en nodig je meest dierbaren uit voor een verbrandingsritueel. Hoe je dit doet? Vraag iedereen om op een los vel papier te schrijven wat ze achter zich wenst te laten, dit kunnen bijvoorbeeld negatieve emoties zijn, destructief gedrag of een teleurstellende gebeurtenis. Wanneer iedereen is uitgeschreven kun je ervoor kiezen om dit met elkaar te delen, dit brengt een mooie verdieping op jullie verbinding. Gooi vervolgens het vel in het vuur met de diepe overtuiging dat het tijd is om dit hoofdstuk achter je te laten.

Dit was de weekhoroscoop van 17 tot 23 juni, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️