Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 14 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 tot 21 april

Dit is jouw wekelijkse agenda die je er naast je Google Calendar echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 15 tot 21 april.

Het festival, terras en picknick in de park seizoen is geopend. Doe een uitbundig dansje!

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 tot 21 april

Dinsdag 16 april

Maan in Leeuw

Het is tijd om de de spreekwoordelijke lentebloemetjes buiten te zetten. Welverdiend na de emotionele rollercoaster van afgelopen verduisteringsseizoen. Dus maak je op voor een feestje. En niet zomaar een feestje, maar het openingsfeestje van het festival, terras en picknick-in-het-park seizoen. De maan en Leeuw nodigen je hiervoor uit. Trek jouw meest opvallende outfit uit de kast en wees vooral niet voorzichtig met accessoires. Leeuw houdt namelijk niet van bescheidenheid. Vandaag is ook een goede dag om jezelf op de werkvloer in de spotlight te zetten. Laat eens wat meer van jezelf zien en horen, maar pas op dat je niet te arrogant overkomt.

Vrijdag 19 april

Zon in Stier en Maan in Maagd

Na de springerige lente energie van Ram, brengt Stier tijd voor gronding. Het is een dag om met blote voeten in het gras te wandelen en te gronden. Stier houdt van vertragen, stabiliteit en geconcentreerd werken aan projecten die aandacht behoefen. Komende maand wordt een periode van doorpakken waar je afgelopen weken aan bent begonnen.

Heb je nog een complex project in de lade liggen dat je al langer voor je uitschuift? Werk daar dan vandaag en morgen aan. Je hebt namelijk ook de detaillistische support van de maan in Maagd. Vergeet niet om het harde werken komende maand af te wisselen met zintuigprikkelende happening als een lekkere oliemassage of een nieuw parfum. Ook hier is Stier dol op.

Zaterdag 20 april

Jupiter conjunct Uranus

Deze eens-in-de-14-jaar samensmelting van Jupiter – planeet van expansie – en Uranus – planeet van originaliteit en onafhankelijkheid – is de kers op de taart van deze week. Misschien zelfs wel op de eerste helft van dit jaar. Uranus is creatief, rebels en houdt van het onverwachte. Zijn hogere doel: jou helemaal jezelf te laten zijn. Jupiter is de gulle gever, planeet van overvloed en vergroot elke energie waarmee ze in aanraking komt.

Wanneer deze twee mooie planeten elkaar ontmoeten in de wellustige en overvloedige energie van Stier kunnen zij je genotsgevoel en financiële overvloed boosten op manieren die je van te voren niet had kunnen bedenken. Geheel in de spirit van het verduistering-seizoen kun je ongewone verbanden leggen die je motiveren het leven radicaal anders aan te pakken.

Ga erin mee. Je zou je wel eens heel blij verrast kunnen worden met een doorbraakgedachte waardoor je je veel vrijer gaat voelen of juist je overvloed blokkade opheft. Embody de energie van dit kosmisch fenomeen met een excentrieke outfit en een rebelse attitude.

Dit was de weekhoroscoop van 15 tot 21 april, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️