Maannomade
Maannomade Horoscopen 12 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 tot 19 november 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De week van 13 tot 19 november.

Maandag 13 november

Nieuwe maan in Schorpioen, daarna maan naar Boogschutter

De week beginnen we met een nieuw hoofdstuk als de nieuwe maan haar vroege intrede maakt. De nieuwe maan is een maandelijks hoogtepunt waarbij de maan zich voorbereidt op een frisse start door zich te ontdoen van alle oude ervaringen tijdens haar donkere fase.

Hierdoor is ze niet zichtbaar aan de hemel, maar zeker wel voelbaar. Vooral nu de nieuwe maan in Schorpioen staat, een pittig sterrenbeeld, kunnen we niet om de emotionele maanenergie heen. We leren dat we werk moeten verrichten en veranderingen moeten aanbrengen om te blijven groeien.

Het negeren van de problemen en mooi weer spelen, helpt tijdelijk, maar zorgt ervoor dat de last op onze schouders alleen maar zwaarder gaat worden. Tijd voor een nieuw begin waarin jij de eerste stappen tot verandering gaat zetten door hulp te zoeken, oude patronen te analyseren of afscheid gaat nemen van de bagage die je meezeult.

Na de nieuwe maan voelen we de verandering als de energie lichter wordt wanneer de maan haar reis voortzet in Boogschutter, een sterrenbeeld die ons helpt om de positieve kant van verandering in te zien.

Niet alleen brengt verandering groei met zich mee, maar ook nieuwe uitdagingen en avonturen die ons kunnen verrassen. Wie weet durf jij een bullshit baan vaarwel te zeggen. Mentaal kunnen we veel meer uitdagingen aan dan dat we soms denken en gelukkig laat de maan in Boogschutter ons inzien hoe fijn het is om juist in mogelijkheden te denken in plaats van problemen.

Donderdag 16 november

Maan naar Steenbok

Mocht je weinig gedaan hebben door alle emotionele energie waarmee de week is begonnen, dan helpt de maan in Steenbok je de komende dagen om orde op zaken te stellen. In plaats van afgeleid te worden door onze emoties of door de dagdromen die we hebben, zorgt Steenbok ervoor dat we ons gaan focussen op de praktische zaken die voor ons liggen.

Niet alleen om onze to-do lijst af te strepen, maar ook zeker als copingsmechanisme voor het omgaan met grote emoties. Deze dagen zit je meer in een ontwijkmodus waardoor je lastige gesprekken liever vermijdt dan voert.

Zaterdag 18 november

Maan naar Waterman

Ook dit weekend blijven we nog in de ontwijkmodus zitten als het gaat om onze emoties omdat de maan in Waterman goed is in het verbloemen van de zaken die spelen. In plaats daarvan focussen we ons juist op de logica en praten we de zaken goed voor onszelf.

Dat dit weekend niet alleen maar zal draaien om logica en rationele ideeën blijkt wel om de verbindende energie die de maan in Waterman op ons heeft waardoor we een sterkere behoefte hebben om bij anderen in de buurt te zijn. Anderen helpen ons om ons veilig te voelen waardoor we volledig onszelf kunnen zijn. Tijd om je masker dus af te zetten en anderen jouw volledige zelf te laten zien.

Nine Star Ki: Chinese astrologie waarmee je patronen doorbreekt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️