Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 11 jun 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 tot 18 juni 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 12 tot 18 juni 2023

Maandag 12 juni

Maan nog in Ram

De week begint pittig als de maan nog een laatste dag in vurige Ram verblijft. Niet alleen zorgt de maan ervoor dat we meer behoefte krijgen aan actie, ook maakt het ons emotioneel licht ontvlambaar waardoor je misschien niet in je allerbeste humeur bent of extra moeite hebt met geduld.

Na een weekend waarin je meer onrust hebt ervaren, neig je ook vandaag nog naar het oppakken van allerlei klusjes die je inspiratie geven om nieuwe dingen te gaan starten. Een goede uitvlucht van de onrust die je voelt, is zorgen dat je nieuwe vuurtjes ontvlamt, dus durf jouw spontaniteit en nieuwe ideeën de vrijheid te geven die ze verdienen.

Niet alleen biedt het meer rust, maar ook een stukje creativiteit dat eindelijk zijn weg naar buiten vindt.

Dinsdag 13 juni

Maan naar Stier

Na een onrustige start zorgt de maan in Stier ervoor dat je weer even kunt aarden. Tijd om uit je hoofd te komen door eens goed te voelen wat er vandaag in je lichaam speelt. Een tijd van bewustwording, maar ook van de handrem aantrekken om te voelen wat nou echt belangrijk is.

De maan helpt hierbij door je zintuigen extra op scherp te stellen waardoor je beter in staat bent om bij jezelf in te checken waar je vandaag extra behoefte aan hebt. Grote kans dat het zal gaan om connectie, rust, natuur en zaken die zowel je hart als je onderbuik voeden. Geef jezelf er maar aan over, het dieet en sparen komen later wel!

Daarnaast een goede tijd om nog van het zomerweer te genieten op een zwoele dinsdag- of woensdagavond, want sensuele Stier slaat een leuke skinny dip zeker niet over!

Donderdag 15 juni

Maan naar Tweelingen

Waar de afgelopen dagen in het teken stonden van inchecken bij onszelf, hebben we ons nu weer helemaal hervonden en ervaren we dat het tijd is om onze energie weer naar buiten te stralen nu de maan in Tweelingen verblijft.

Dankzij Tweelingen krijgt onze communicatie weer een speelse boost en hebben we een sterke behoefte aan het aangaan van connecties, niet alleen voor de gezelligheid maar ook voor de afwisseling.

We hebben een sterke behoefte aan nieuwe kennis en prikkels en zullen deze zeker gaan opzoeken nu we meer onrust ervaren als de nieuw maan van zondag dichterbij komt.

Pas op dat je alleen niet gaan vluchten in het verspreiden van negativiteit, niet alleen kom je dan zelf ook niet in de positievere sferen, maar zal het op een later moment zeker terug komen (karma weetjewel!)…

Zondag 18 juni

Nieuwe maan in Tweelingen, daarna maan naar Kreeft

Vroeg in de ochtend wacht ons het hoogtepunt van de maan, want tijdens de nieuwe maanfase maakt ze ons klaar voor een frisse start. Zo’n start waar je na een paar donkere dagen weer het frisse licht in stapt om met nieuwe moed te beginnen. De nieuwe maan in.

Tweelingen maakt ons bewust van de mogelijkheden om vrijer en spontaner te leven, in een wereld vol planning en structuur laat juist Tweelingen ons in zien hoe we onze speelse kant kunnen gebruiken om de dagen lichter en leuker te maken.

Hoe zwaar de deadlines ook zijn, er is altijd ruimte voor wat verlichting al is het in de vorm van een grap of toch tijdens de drukte even bewust 5 minuten rust pakken voor een korte meditatie of coffee break met collega’s. Dat laatste is een start waar je komende week zeker al mee kan beginnen.

De maan verhuist na de nieuwe maan in de ochtend naar Kreeft, waardoor je een sterkere drang voelt om niet oppervlakkige connecties aan te gaan, maar vooral diepere verbindingen. De indrukken zijn sterk waardoor je meer in je hoofd zit en behoefte hebt aan een uitlaatklep. Zo kan die koffie pauze maandag ineens een stuk intenser gaan worden…

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 5 tot 11 juni 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️