Laura Saija
Laura Saija Liefde & Seks 23 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Chantal (35): ‘Door het vreemdgaan wordt mijn relatie alleen maar beter’

Chantal heeft het prima voor elkaar. Leuke vent, mooi huisje en een lieve hond. Ze is al zes jaar samen met haar vriend Mark. “Wat Mark niet weet, is dat ik een dubbelleven leid”, vertelt ze aan Bedrock.

“In het begin was ik hopeloos verliefd op Mark. Ik had echt de man van mijn dromen gevonden. Iemand waar ik oud mee wil worden. Samen wonen we in een leuk huisje in de stad met onze hond Felix.

Vreemdgaan

Mark en ik zijn beiden vastbesloten om geen kinderen te krijgen. Allebei hebben we een hele sterke afkeer tegen het idee om nog meer mensen op de wereld te zetten. Ook daarin hebben we elkaar dus helemaal gevonden.

We doen veel leuke dingen samen, we hebben allebei plezier in onze hobby’s en ons werk. Regelmatig lopen we met Felix een rondje op het strand. Zelfs op seksueel vlak kunnen we elkaar nog steeds vinden en we weten precies van elkaar wat we lekker vinden.

Vonk

Toch mis ik af en toe een vonk. Ons leven loopt op rolletjes, maar dat is het ook. De enige reden dat ik het op deze manier volhoud, is door mijn slippertjes met Dennis. Wat Mark niet weet, is dat ik een dubbelleven leid.

Het begon allemaal op mijn werk. Ik werk in een groot corporate bedrijf. Ik ben heel enthousiast op mijn werk en werk gerust overuurtjes. Dennis werkt in hetzelfde team en we konden het altijd al goed vinden.

Collega

Eerst zag ik niets meer in hem dan gewoon een gezellige collega. We werken in een heel hecht team en zijn zelfs met zijn allen op de bruiloft van Dennis en zijn vrouw geweest. Het contact begon hechter te worden, toen we vaak alleen overbleven op onze afdeling. De rest van de collega’s ging naar huis, maar ik wilde nog wat werk afmaken.

Dennis stelde voor om samen een hapje te eten. Tijdens het etentje, we bestelden een pizza op de afdeling, kwam ik erachter dat Dennis en zijn vrouw relatieproblemen hadden. Na de komst van de kinderen waren ze volledig uit elkaar gegroeid.

Overwerken

Steeds vaker bleven Dennis en ik als laatst achter op kantoor zonder dat iemand het wist. We hadden diepe gesprekken over onze relaties. Het werd meer dan alleen praten, ik merkte dat we steeds dichter bij elkaar gingen zitten en dat hij begon te flirten.

Het begon met dubbelzinnige opmerkingen, maar dat veranderde al snel in opwindende Whatsapp-berichtjes naar elkaar. Daarin vertelden we elkaar al onze wilde seks fantasieën. Daarna werden alle gesprekken weer gewist, want beide gingen we weer naar huis waar onze geliefden op ons zaten te wachten.

Seks

Als ik thuiskwam was ik zo opgewonden, dat ik Mark bijna besprong. We hadden de meest intense seks, na alle opwindende berichten van Dennis. Maar tot dat punt waren we nog niet vreemdgegaan. Dat konden we onze relaties toch niet aandoen?

Dit kon niet goed gaan. Tijdens een personeelsfeest was de spanning zo hoog opgelopen, dat we naar de parkeerplaats liepen en seks hadden in zijn auto. Beide voelden we ons schuldig, maar dit smaakte naar meer. Het werd een gewoonte. We doen het nu zelfs op kantoor als iedereen weg is. Ook blijven we doorgaan met het sturen van berichtjes naar elkaar.

Spanning

Gek genoeg is mijn relatie met Mark beter dan ooit. We doen nog steeds leuke dingen samen. Ook hebben we betere seks en doen we het vaker. Dennis gaat niet weg bij zijn vrouw vanwege de kinderen en ik ga niet weg bij Mark.

Ook zou ik nooit een relatie met Dennis willen, want dan zit ik straks huisje-boompje-beestje met zijn kinderen. De situatie is natuurlijk niet perfect, want het is een groot geheim. Maar deze spanning hebben we beide nodig in ons leven. Voor ons werkt dit op dit moment.”

Vreemdgaan en tóch een goede relatie hebben, kan dat?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️