Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 17 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

De vorm van het lichaam veranderen met energie, kan dat?

Wie wat wil veranderen aan zijn lichaam is niet langer aangewezen op snijden of (in-)spuiten. Ook op een natuurlijke manier is het mogelijk om daadwerkelijk iets aan jouw uiterlijk te doen. Hoe? Met een Pranic Facelift of Bodysculpting. Wij hadden nog nooit van deze energetische cosmetische behandeling gehoord en werden nieuwsgierig.

Een borstvergroting (-of verkleining), een botoxbehandeling tegen rimpels, een buikwandcorrectie, een facelift en een ooglidcorrectie staan in de lijst van meest voorkomende cosmetische ingrepen. Of je nu voor of tegen cosmetische ingrepen bent, feit blijft: wereldwijd geven vrouwen en mannen miljoenen uit aan een ingreep die het uiterlijk verandert.

En ons kikkerlandje kijkt er ook niet meer vreemd van op, waar botox met stip op nummer een staat. Het is dus eigenlijk een vrij normale aangelegenheid en waarom ook niet? Het is mooi dat iemand die zich ongelukkig voelt door uiterlijke kenmerken, zich beter voelt door een cosmetische verfraaiing.

Iedereen denkt bij cosmetische ingrepen meteen aan opgespoten types, maar wat denk je van aangeboren afwijkingen? Amputaties na een ongeluk of ziekte? En brandwonden. Iedereen heeft het recht om lekker in zijn of haar vel te zitten en het is niet aan een ander om daar een oordeel over te vellen. Dat doen mensen natuurlijk wel.

Er zijn mensen die álles laten doen en zich daar absoluut niet voor schamen, maar er zijn ook mensen die keihard oordelen over anderen die na lang wikken en wegen tóch iets aan het uiterlijk willen doen. Deze oordelen helpen niet om er open over te praten en ervaringen te delen.

En het belangrijkste is juist dat je weet waar je aan begint en dat je alle risico’s en mogelijkheden kent.

Dus wat als er ook een natuurlijke manier is om de vorm van jouw lichaam en gezicht aan te passen? Een methode waarbij niet gesneden of gespoten hoeft te worden? Eef van Soulibri vertelt er meer over.

Pranic facelift en bodysculpting verandert de vorm van het lichaam met energie

“Levensenergie – ook wel prana genoemd in het Sanskriet of Chi in het Chinees – hebben we hard nodig om te kunnen bestaan. We leven gelukkig in een soort oceaan van energie die in en om ons lichaam stroomt. Iedereen heeft een energielichaam dat we ook wel aura noemen. Ik ga nog een stapje verder, door je te vertellen dat het energielichaam een model is voor ons fysieke lichaam.

Door het energielichaam te veranderen, verandert het fysieke lichaam. Ik heb dit natuurlijk niet zelf verzonnen en je hoeft het ook niet zomaar te geloven. De grondlegger van Pranic Healing, Master Choa Kok Sui, heeft jarenlang onderzoek gedaan naar levensenergie en zijn bevindingen en kennis gedeeld in boeken en workshops. Hij stimuleert je om te experimenteren en niks blindelings te geloven.

Master Choa Kok Sui heeft veelvuldig getest hoe levensenergie gebruikt kan worden. Hij ontwikkelde technieken en behandelingen die op een natuurlijke manier onder andere rimpels aanpakken, de buikomvang (of andere plekken) met enkele centimeters doet af- of toenemen en de oogleden corrigeren.

Door bijvoorbeeld overtollig vet, dat ook in het energielichaam aanwezig is, met een laserkristal te verwijderen en vervolgens de energetische huid met de handen strak te trekken, kan een kinplooi verminderen. Gemiddeld zijn er vijf healings nodig voor een resultaat waar jij blij mee bent.”

Wij bij BEDROCK hebben het nog niet geprobeerd, dus of het echt werkt? Dat kunnen we niet beloven, en er is maar een manier om daarachter te komen!

Wil jij ook ontdekken wat een natuurlijke behandeling van je gezicht en lichaam met energie voor jou kan betekenen? Eef van Soulibri werkt op diverse manieren met energie en kan er alles over vertellen. Neem een kijkje op haar website.

Waarschijnlijk doe jij deze 6 dingen helemaal fout in de douche

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️