Maannomade
Maannomade Horoscopen 2 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

You do you, aldus de volle maan in Boogschutter op 4 juni

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan van deze maand. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van 4 juni ons inzichten geeft over hoe wij ons leven laten bepalen door anderen.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

Climax van de maan

Elke maand staat ze weer op ons te wachten. De volle maan, beter bekend als de climax van de maan waarbij ze haar hoogtepunt stralend aan de hemel bereikt. Tijdens deze maanfase wordt de maan volledig door de zon verlicht. In de astrologie staat de zon voor ons ego en de maan voor onze emoties. Nu ze beiden aan een kant van de aarde staan, worden we dus heen en weer geslingerd tussen deze grote planeten en de sterrenbeelden waarin ze staan.

De volle maan is een hoogtepunt waar we niet omheen kunnen. Berucht en beroemd en dat heeft zeker zijn redenen. Elke maand is het feest en wordt de maan tijdens dit belangrijke moment volledig door de zon verlicht. Een ware reflectie die niet alleen visueel zichtbaar is, maar ook zeker emotioneel voelbaar. Reflecteren is niet makkelijk, daarom ‘dwingt’ deze energie ons om tot nieuwe inzichten te komen.

De volle maan in Boogschutter

Elke volle maan heeft een eigen thema welke afhankelijk is van het sterrenbeeld waar ze in zal staan. Voor dit hoogtepunt staat de volle maan in avontuurlijke Boogschutter en staat de zon in flierefluitende Tweelingen, twee sterrenbeelden die ons zeker aan het denken zetten over hoe we het leven anders kunnen invullen. Niet dat we gelijk het roer om zullen gaan gooien, eerder een subtiele koerswijziging.

Zwart? Wit? Grijs?

Hoe je het leven ook kleurt, er is geen goed of fout. Het is een groot grijs gebied waarbij we van alle kanten wat kunnen leren. Zo ook tijdens de volle maan. Recht tegenover de volle maan in Boogschutter staat dus de zon in Tweelingen. Twee totaal tegengestelde sterrenbeelden dus, want waar de zon in Tweelingen ervoor zorgt dat we graag in de buurt van anderen zijn zorgt de maan in Boogschutter er juist voor dat we ook behoefte hebben om alleen op avontuur te gaan.

Alhoewel ze beiden alles uit het leven willen halen omdat ze beiden zo passievol zijn, doen ze het wel graag op een eigen manier. Tweelingen doet dit graag binnen haar eigen kring met mensen en Boogschutter vindt het meer dan prima om alleen nieuwe paden te ontdekken.

Tweelingen houdt graag iedereen te vriend en is wat dat betreft meer een people pleaser, terwijl Boogschutter geen moeite heeft om de waarheid te spreken als hij weet dat hij daarmee mensen kan verliezen.

Deze volle maan draait dus over hoe wij zelf ons leven kleur geven en de afhankelijkheid van anderen daarin. Maken we keuzes puur vanuit ons hart, of zijn we nog te wispelturig om een keuze te maken die voor ons persoonlijk goed voelt? Hebben we sterke grenzen die we kunnen bewaken of zijn we geneigd deze te verzetten voor een ander? Leven we egoïstisch of houden we juist rekening met de rest van de wereld?

Inzichten die je kunnen confronteren hoe zaken uit het verleden anders aangepakt hadden kunnen worden, maar ook inzichten die je nieuwe richting gaan geven om het leven avontuurlijker in te stappen. Meer avontuur doordat je minder zorgen maakt over wat anderen van jou en jouw keuzes gaan vinden omdat de volle maan in Boogschutter zal leren dat je best meer schijt aan de mening van anderen mag gaan hebben.

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten tijdens het Tweelingenseizoen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️