Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 30 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten tijdens het Tweelingenseizoen!

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 20 mei tot 20 juni staat de zon in Tweeling en leren we weer gebruik te maken van onze charmante kant.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor juni

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse bewustzijn, mood en ons ego. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we meer behoefte aan mentale rust in onze eigen comfortzone (Zon in Stier) of juist aan veel behoefte aan prikkels en uitdagingen (Zon in Tweelingen). Ongeacht of je nou zelf een Tweeling bent of niet, we zullen allemaal sterk het Tweelingenseizoen gaan ervaren door de trekjes van dit sociale en intelligente sterrenbeeld over te nemen.

Tweelingen-seizoen

Een goede tegenhanger van de afgelopen maand, want waar Stier ons graag liever lui dan moe zag, zorgt de zon in Tweelingen ervoor dat we weer in onze uitgaansmood zullen komen. Een fijne verandering waarmee je straks helemaal klaar bent voor de zomer! Het is namelijk niet alleen de perfecte tijd om meer tijd buiten door te brengen, maar ook om meer te gaan socializen.

Nu de zon in Tweelingen staat, worden we door dit kwebbelende sterrenbeeld geholpen om ons socialer op te stellen waardoor je makkelijker op anderen af zal stappen of praatjes gaat maken. Voor iedereen dus, dus ook de introverten zullen meer uit hun schulp gaan komen!

Het feit dat we makkelijker praatjes met anderen aanknopen, brengt ook onze spontane en flirterige kant meer naar boven. We zijn goed met onze woorden en weten daarbij onze charme nog beter te uiten waardoor je jouw liefdesleven zeker kan op spicen.

Fijn voor relaties waar de sleur in geslopen is of als je gewoon opzoek bent naar wat plezier. Minder handig voor als je opzoek bent naar een serieuze relatie, want door de behoefte naar afwisseling ben je sneller geneigd om te blijven zoeken naar wat anders…

De hort op!

Nu de zon in Tweelingen ons meer naar buiten lokt, draaien de komende vier weken vooral om plezier maken. We hebben zin om prikkels te ervaren en zoeken graag nieuwe ervaringen op. Niet alleen omdat we alles willen meemaken, maar ook deels als afleiding voor de innerlijke onrust die we voelen.

Geen tijd dus om op de bank te blijven hangen, want dit kan je nog onrustiger maken. Omdat je nu nieuwe prikkels sneller tot je neemt, zal je ook merken dat je nieuwe leerstof makkelijker eigen maakt. Mocht je nog een cursus op het oog hebben, dan is dit best een goede periode om wat nieuws te leren.

Alhoewel het Tweelingenseizoen ons vooral veel plezier, praatjes en afwisseling gaat bieden, heeft elk seizoen natuurlijk ook zijn valkuilen. Nu de zon in Tweelingen staat, moeten we meer oppassen dat we niet te zelfzuchtig gaan worden en ons laten verleiden door roddelen en het verspreiden van negativiteit als we onze impulsen niet onder controle kunnen houden.

Dit was de maandhoroscoop voor juni! Voel jij de energie al?

Dit mogen luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman) in 2023 verwachten

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️