Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Meer avontuur dankzij de volle maan van vanavond!

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan van deze maand. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van 7 december ons inzichten geeft in hoe we het avontuur van het leven inrichten.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

Reflecteren is het doel

De volle maan is een hoogtepunt waar we niet omheen kunnen. Berucht en beroemd en dat heeft zeker zijn redenen. Elke maand is het feest en wordt de maan tijdens dit belangrijke moment volledig door de zon verlicht. Een ware reflectie die niet alleen visueel zichtbaar is, maar ook zeker emotioneel voelbaar.

Reflecteren is niet makkelijk, daarom ‘dwingt’ de volle maan ons om tot nieuwe inzichten te komen. Een tijd waarin we vooral moeten observeren en luisteren naar de innerlijke kennis die we zelf bezitten, zonder direct tot actie over te gaan. De actiefase komt later, tijdens de nieuwe maan in hetzelfde sterrenbeeld.

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Tijdens de volle maan staan twee sterrenbeelden lijnrecht tegenover elkaar en creëren daarbij wrijving. In december is het de zon in Boogschutter en de maan in Tweelingen die tegenover elkaar staan waarbij wrijving ontstaat. Boogschutter is een echte avonturier, een einzelgänger, altijd nieuwsgierig is naar meer kennis en vrijheid.

Tweelingen daarentegen is een flierefluiter die graag in het gezelschap van anderen verbinding zoekt. Daarnaast kan Boogschutter vrij bot communiceren om zijn punt duidelijk te maken, terwijl Tweelingen juist een fantastische flirt is die iedereen op zijn gemak stelt.

Twee tegengestelde sterrenbeelden die ons tijdens de volle maan aan het denken zetten. Hierbij geldt dat er geen goed of fout is, de volle maan laat ons alleen het grijze gebied zien. Aan ons de taak om te oordelen waar wij staan en of dat voor ons werkt.

De volle maan laat ons nadenken

Deze maan laat ons dus nadenken over hoe wij in het leven staan. Het leven komt ons niet aanwaaien, maar we hebben zelf keuze in hoe we omgaan met de uitdagingen en kansen die we tegenkomen.

Kiezen we ons eigen pad en hebben daarbij maling aan wat anderen denken, of hebben we anderen nodig om richting te geven aan ons leven. En kiezen we het pad bewust omdat onze passie daar ligt, of laten we ons juist leiden door wat het leven ons geeft.

Een echte go with the flow energie of toch een vooruit gestippeld pad dat we bewandelen? En daarnaast, hoe serieus zijn we nou echt?

Dit zal dus zeker geen hele emotionele volle maan worden, maar een die ons laat filosoferen door ons aan het denken te zetten hoe bewust we nou echt leven. Een mooie les die we de komende tijd mee zullen gaan nemen.

Fijne volle maan, Bedrockers!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️