Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 4 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben jij de main character? Volgens de volle maan van 5 februari mag jij nog meer gaan stralen!

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan van deze maand. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van 5 februari ons inzichten geeft in hoe we de main character in ons leven kunnen zijn.
Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

Volle maan 5 februari

De volle maan is een hoogtepunt waar we niet omheen kunnen. Berucht en beroemd en dat heeft zeker zijn redenen. Elke maand is het feest en wordt de maan tijdens dit belangrijke moment volledig door de zon verlicht. Een ware reflectie die niet alleen visueel zichtbaar is, maar ook zeker emotioneel voelbaar. Reflecteren is niet makkelijk, daarom ‘dwingt’ de volle maan ons om tot nieuwe inzichten te komen.

De volle maan van 6 januari laat de emoties hoog oplopen

Tijdens de volle maan staan twee sterrenbeelden lijnrecht tegenover elkaar en creëren daarbij wrijving. In december is het de zon in Waterman en de volle maan in Leeuw die tegenover elkaar staan waarbij er wrijving ontstaat.

Waar Waterman juist liever op de achtergrond blijft en meer denkt aan de wereld verbeteren is het juist Leeuw die bewust is van wat hij zelf nodig heeft en zichzelf meer in het zonnetje zal zetten. Twee tegengestelde sterrenbeelden die ons tijdens de volle maan aan het denken zetten over hoe we met zelfexpressie om gaan.
Hierbij geldt dat er geen goed of fout is, de volle maan laat ons alleen het grijze gebied zien. Aan ons de taak om te oordelen waar wij staan en of dat voor ons werkt.

Tijdens deze volle maan draait het dus om reflecteren over hoe we onszelf in het zonnetje zetten, letterlijk. Zijn we de muurbloempjes die vaak vergeten worden, terwijl we zeker een steentje bijdragen. Of zijn we juist degene die de spotlight nodig hebben? Willen we gezien worden om wie we zijn en wat we kunnen, of willen we vooral erkenning hebben over onze bijdrage?

Daarnaast is dit ook een volle maan die ons laat nadenken wat ons nou echt tegenhoudt om onze dromen na te jagen. Want wat beiden sterrenbeelden gemeen hebben, is dat ze geen moeite hebben met het ondernemen van actie en beiden niet bang zijn voor verandering of de mening van anderen.

Een volle maan dus die je leert dat je meer afstand mag gaan nemen van de mening van anderen en echt wel wat vaker jezelf de aandacht en liefde gaat geven die jij verdient. Jij bent de main character in jouw leven, dus leef het droomleven dat je voor ogen hebt. Zonder angsten. Romantiseer je ontbijtje en geniet extra van het moois om je heen.

Het leven is tekort om jezelf op plek twee te blijven houden, dus tijd dat jij nummer een wordt.

Fijne volle maan, Bedrockers!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️