Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 8 jul 2024
Leestijd: 3 minuten

Dit is de energie die de volle maan van 21 juli 2024 brengt

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan op 21 juli 2024. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van deze maand ons inzichten geeft over hoe we de kracht in onszelf opnieuw kunnen laten vinden.

BEDROCK legt uit wat we van deze volle maan kunnen verwachten. Wil je meer lezen over astrologie? Leonie van Moon Therapy deelt wekelijks een weekhoroscoop!

Volle maan 21 juli 2024

Op 21 juli staat de volle maan in het teken Steenbok. Dit is een aardeteken en aardetekens hebben behoefte aan zekerheid, grond onder de voeten. Deze volle maan wordt ook wel de donder of bokkenmaan genoemd omdat er begin juli vaker onweersbuien zijn en omdat in juli jonge mannetjesherten een gewei krijgen. De vraag is: hoe beïnvloedt dit ons? Atrologyk heeft een complete uitleg.

Donder of bokkenmaan

Bij onweer denken wij aan opschudding en reuring. Alleen is dit bij deze volle maan niet het geval. Juli is hoogzomer en dit betekent warme temperaturen, lange dagen en volop positieve energie. De natuur is in volle bloei en so are you. We hebben hard gewerkt om op een bepaald punt te komen, daar mag je nu de vruchten van plukken.

Het is tijd om te floreren en om kansen te pakken die op jouw pad komen als we afgaan op de energie die de volle maan van 21 juli 2024 met zich meebrengt! Net als de bok die eindelijk met zijn gewei kan pronken, mag jij ook laten zien wat jij in huis hebt! Er zijn ook culturen die deze volle maan de midzomernacht maan noemen.

Invloed van de volle maan op jouw carrière

Op carrière vlak wil dit zeggen dat je jouw ambities uit mag spreken. De kans is groot dat jij je zelfverzekerder voelt dan normaal gesproken het geval is. Gebruik dit zelfvertrouwen om te laten zien wat al langer onder de oppervlakte borrelt. Ook barst je van de creativiteit. En in ieder vakgebied is extra creativiteit mooi meegenomen, al is het alleen maar om problemen sneller op te lossen. Met de positieve vibes en een creatieve blik, zou dit een mooie maand moeten worden. Uiteraard kan dit op financieel vlak ook alleen maar meevallen.

De volle maan het liefdesleven

Op liefdesgebied kan er ook een hoop opbloeien. Niet alleen omdat we door de zomerse temperaturen vaker de deur uit gaan, ook het innerlijke vuurtje is deze maand aangewakkerd. De energie van de maan zorgt voor zelfvertrouwen en dat straal je uit. Zoek vaker oogcontact, dit is dé manier om jouw aantrekkingskracht te vergroten. Zie je iemand waarvan je denkt: met deze persoon wil ik op date? Blijf dat niet afwachten, maar neem eens initiatief.

Wat zijn jouw intenties voor de volle maan van 21 juli 2024?

Een oranje of zelfs rode maan: waardoor verandert de kleur en wat doet het met jouw energie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️