Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Liefde & Seks 11 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

De beste standjes voor elk plekje in huis – en dan bedoelen we élk plekje

Waarom zou seks alleen in de slaapkamer moeten plaatsvinden? Vooral als je samen met je partner woont (en te veel huur betaalt voor een huis), zou je alle kamers optimaal moeten benutten. Dit zijn de beste standjes voor elk plekje in huis. Thank us later!

Plekken voor fijne standjes in huis

Dit zijn de plekken die zich prima lenen voor een vrijpartij!

De eetkamer

Laten we eerlijk zijn, de eetkamer is misschien wel een van de meest onderbenutte kamers in het huis – waarom zou je deze kamer geen nieuw doel geven? Spring op de stoel en laat je man achter je gaan staan. Houd de bovenkant van de stoel vast om stabiel te blijven staan, ga in een gehurkte houding staan terwijl hij in je gaat. Dinner is served!

Stretcher

Heb je de stretcher uit huis gehaald met dit lekkere weer? Je kunt er meer mee doen dan alleen op liggen te zonnen. Laat je man op zijn rug liggen op de stretcher, ga op hem zitten in een cowgirl standje (maar dan achterstevoren) en je voeten aan de grond. Ready for a ride….

Lift

Woon je in een flatgebouw? Ideaal. Wat is er nou spannender dan een vrijpartij in de lift? Dan is het overigens niet handig als je op de eerste verdieping woont – dan ben je er zo. Duw hem tegen de muur en til een been op. Natuurlijk is dit wel een van de meest risicovolle standjes in huis omdat de buren ook de lift pakken…

Het toilet

Geen grap. Heb je net de badkamer een grote schoonmaakbeurt gegeven? Laat je man op de wc zitten (met de wc-bril uiteraard naar beneden), klim op hem en klem je benen om hem heen. Wel even oppassen dat je niet doortrekt.

De bank

Dit is misschien wel de makkelijkste plek in huis, naast bed. Ga beide aan één kant van de bank liggen met je hoofd, jij aan de linkerkant en hij aan het rechteruiteinde. Ga met je billen voor hem liggen en klem je benen om hem heen. Zou je zelfs nog gewoon tv kunnen blijven kijken.

De kast

Dit is misschien wel de grappigste manier om je klaar te maken voor een night out. Sneak de kast in samen met je man en laat hem je optillen, met zijn handen onder je billen en jij met je benen om hem heen geklemd. Het gaat er misschien een beetje clumsy uitzien, het zal rommelig worden, maar het zal hilarisch zijn om er op terug te blikken de volgende keer als je de kast opruimt.

Koffiepauze?

Koffietafels hebben de ideale hoogte voor een hete woonkamer-seks-sessie. Haal alles van tafel. Ga met je rug liggen op tafel en met je voeten op de grond, laat je man bovenop je klimmen, het gewicht op zijn knieën. Wel een beetje voorzichtig, voordat je IKEA salontafel doormidden gaat.

Welke standjes in huis vergeten we?

Deze sterrenbeelden zijn de beste match op het gebied van seks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️