Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 23 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Pop-up restaurant The Greanery keert terug naar Amsterdam

Van 24 november tot en met 24 december strijkt The Greanery neer in het indrukwekkende Transformatorhuis in Amsterdam met een uitzonderlijke december special. Het historische pand op het Westergasterrein in Amsterdam wordt omgetoverd tot een 360 graden dining experience waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Zo wordt het eten lokaal geproduceerd, wordt de energie-uitstoot gecompenseerd en houdt het pop-up restaurant er een zero waste-policy op na.

The Greanery is het restaurant van de Toekomst

Wanneer je een plek reserveert krijg je gegarandeerd een bijzondere dining experience waarbij het je niet aan luxe en comfort ontbreekt. S’werelds eerste, volledig door groene elektriciteit opgeladen restaurant gebruikt futuristische thema’s en elementen om bezoekers te inspireren om zelf ook duurzame stappen te maken. Iedere gang ervaar je op een andere manier omdat de look en feel van het Transformatorhuis transformeert. Door middel van 360° videomapping, muziek, licht, technologie, acts en entertainment ervaar je verschillende vibes aan tafel.

Duurzame verandering

Het is de missie van initiatiefnemers Atakan Akaradere & Clayton Fredrik om duurzame verandering teweeg te brengen bij een groot publiek. Ze zijn er heilig van overtuigd dat voedsel en gezamenlijk eten dit belangrijke thema bespreekbaar maakt. Het is voor het restaurant niet alleen belangrijk om groene energie te gebruiken, door de technologie en een op maat gemaakt stroomplan streven zij ernaar energie uiteindelijk weer terug te geven aan het net.

De twee pioneers op het gebied van duurzaam dineren hopen dat The Greanery ieder jaar een beetje groener wordt, en hoe ze dat doen, dat delen ze graag met jou! Wil jij hierbij zijn? Reserveer dan snel een plek.

https://www.bedrock.nl/vegan-sushi-bar-amsterdam/

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️