Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Tijd om te leven vanuit volle overtuiging, aldus de nieuwe maan in Boogschutter

Op 23 november is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Boogschutter gaan we de passie hervinden!

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld dat ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 23 november komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren/

Nieuwe maan in boogschutter

Nu de nieuwe maan in Boogschutter staat, draait het net als in het Boogschutterseizoen, als de zon een hele maand in Boogschutter staat, om volop te gaan leven vanuit onze passie. De nieuwe maan draait om ons onderbewustzijn en onze emoties waardoor we de passie en vurigheid diep van binnen gaan ervaren.

We leren tijdens de nieuwe maan op een andere manier te kijken naar de uitdagingen in het leven door ons juist te focussen op de zaken waar we energie van krijgen. Niet langer stil staan bij wat er niet goed gaat, maar juist energie krijgen van datgene dat ons hartje sneller laat kloppen. Niet alleen omdat we het zo belangrijk vinden, maar juist omdat we tijdens de nieuwe maan een sterkere behoefte voelen om deze vlam weer op te laten laaien. Het leven wordt anders wel heel saai, als we alleen maar de dingen doen die van ons verwacht worden. Tijd dus om het roer om te gooien en of dat nou een kwartslag is of 360 graden, dat hangt af van hoe vastgeroest jij zit in je huidige leven en hoe je dat nu ervaart.

Een mooi moment dus om na te denken waar jij vroeger (en nu natuurlijk) zo blij van werd en welke ideeën je graag zou willen uitwerken omdat je daar energie van gaat krijgen. Dit zijn de momenten om na te denken over die reis die je nog wilt maken, de stap die je wilt zetten of door het nemen van een nieuwe afslag in je carrière. Durf het risico te nemen, sta je mannetje als je tegengeluid hoort want jij gelooft in de droom en dat is alles wat telt.

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️