Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 22 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Vissenseizoen: 19 februari tot 20 maart is het seizoen van spiritualiteit

Hi vissenseizoen! De komende maand is wederom een moment om stil te staan bij de mooie energie van teken Vissen. Want de komende tijd draait het allemaal om spiritualiteit, vertrouwen, intuïtie en een diepere connectie met jezelf.

Duik in jouw dromen en creativiteit, laat onnodige ballast los en laat de druk die jezelf oplegt even helemaal los. Want van 19 februari tot 20 maart staat de zon in Vissen en groeit de behoefte naar verdieping.

Vissenseizoen 19 februari tot 20 maart

Nu het Vissenseizoen van start is gegaan, krijgen we allemaal meer trekjes die horen bij sterrenbeeld Vissen. Als echt Waterteken zorgt dit sterrenbeeld ervoor dat we ons bewuster worden van emoties en ons onderbewustzijn, maar wat betekent dat voor jou?

Deze periode markeert het laatste seizoen voordat we aan een nieuw astrologisch jaar beginnen. Het Vissenseizoen is erg introspectief, het is een goed moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en hoeveel je in deze tijd bent veranderd en gegroeid.

Reflecteren betekent ook loslaten wat niet meer nuttig is. Wanneer je durft los te laten, komt er licht aan het einde van de tunnel.

Diepere verbinding

Vissen laten je inzien welke invloed gevoelens en emoties hebben op jouw gedachten en energie. Durf jij emoties en gedachten onder ogen te komen of stel jij je vermijdend op? Wuif jij dingen die moeilijk zijn weg?

Onthoud dat de dingen die je niet uit of verwerkt, opgeslagen worden in het lichaam en op den duur tevoorschijn komen. Vaak op een ongewenst moment. Daarom is het belangrijk om te voelen, om de diepere verbinding met jezelf aan te gaan. Zonder angst of oordeel.

Het is ook een tijd om uit de ratrace van het leven te stappen, om je te onttrekken aan prikkels en terug te keren naar de kern. Uiteindelijk draait het niet om de buitenwereld, maar om jouw innerlijke bewustzijn. Als je teruggaat naar de kern, dan is wát je doet vaak veel minder belangrijk dan wie je bent. Gesprekken die je bij zijn gebleven, gingen vaak niet over werk of prestaties, ze gingen over liefde, vriendschap en familie.

De magie van het leven

Uiteindelijk draait het om de magie van het leven. Dansen op een lievelingsnummer, fantaseren over jouw dromen, jezelf verliezen in een goed verhaal, elkaar zachtjes strelen, poëzie schrijven, of naakt zwemmen in natuurwater.

Een reminder voor het vissenseizoen is dan ook: durf te voelen en laat deze gevoelens de rode draad zijn voor de komende periode. Geef creativiteit de ruimte, creëer iets en visualiseer dromen. Je moet niks, maar mag heel veel.

Een oranje of zelfs rode maan: waardoor verandert de kleur en wat doet het met jouw energie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️