Tessa Ham
Tessa Ham Psyche 19 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Grappig én spot on: deze online test vertelt je wat voor dier je op werk bent

Ik geef toe dat ik nog nooit een persoonlijkheidstest heb gedaan die ik níet leuk vond. Of dat nou een quiz is om te ontdekken welke partysnack ik ben, of een serieuze test om meer inzichten over mezelf te krijgen die me verder helpen in mijn carrière. Deze online test, die je vertelt wat voor dier je op werk bent, is een mix van beiden.

Kortom: de Animal Me Quiz is best of both worlds!

Gebaseerd op echte persoonlijkheidstest

Alhoewel het stiekem heel grappig is om erachter te komen op welk dier jij het meest lijkt qua eigenschappen, leer je jezelf door deze quiz ook daadwerkelijk beter kennen. De test is namelijk gebaseerd op de meest gebruikte persoonlijkheidstest ter wereld, de Myers-Briggs Type Indicator, waar wij al eens eerder over schreven.

Myers-Briggs vs. Enneagram: leer jezelf beter kennen met deze persoonlijkheidstests

Als je klaar bent met de test kom je erachter welke van de 16 verschillende persoonlijkheidstypes het meeste met jou matcht. En natuurlijk welk dier daar dan weer bij past. Hiervoor hoef je maar vier snelle vragen in te vullen. Je bent er misschien 5 minuutjes aan kwijt.

Bij elke vraag moet je kiezen tussen twee opties en degene kiezen die het beste bij je past. Er is geen goed of fout antwoord, maar kies wel eerlijk. Niet de optie waarvan je stiekem wilde dat ‘ie beter bij je zou passen.

Welk dier ben jij op werk?

Aan het einde krijg je niet alleen te horen welk dier jij bent op werk (koala’s anyone?). Je ziet ook banen die bij je zouden passen, waar je goed in bent, je sterktes en zwaktes en meer inzichten over jezelf. Wij vulden de test al in op de redactie en de resultaten waren spot on!

Oké, genoeg geluld, het is tijd om de test in te vullen. Ben jij eerder een leeuw, teddybeer, dolfijn of zeepaardje? Je vindt de test hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️