Rosa Bertram
Rosa Bertram Spiritualiteit 9 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Aan deze 8 tekenen herken jij of je paranormaal begaafd bent

Kleuren om iemand heen zien, geluiden horen die anderen niet kunnen horen of een héle sterk intuïtie hebben: stuk voor stuk zijn het tekenen dat je paranormaal begaafd kunt zijn. Dít is hoe jij herkent of je paranormaal begaafd bent.

Denk jij dat je gevoelig bent voor de energieën om je heen en vaak zonder duidelijke reden gewoon wéét wanneer iets niet goed voelt (of juist wel), dan kan het zomaar zo zijn dat jij misschien wel paranormaal begaafd bent. Sommige mensen zijn immers gezegend met meer paranormale gaven dan anderen…

Hoe beter jij jezelf kent, hoe makkelijker het wordt om met jouw bijzondere gaven om te kunnen gaan.

Tekenen dat je paranormaal begaafd bent

De wetenschap erkent paranormale gaven misschien niet, maar dat betekent niet dat je ze niet kunt hebben. Er zijn wereldwijd immers ontzettend veel mensen die dingen kunnen zien, weten, horen en voelen die andere niet kunnen zien.

Herken jij jezelf in één van onderstaande tekenen? Dan kan het zomaar zijn dat ook jíj paranormaal begaafd bent en een zesde zintuig hebt.

Sterke intuïtie

Hoewel iedereen natuurlijk een intuïtie heeft, is de één daar veel sterker mee in verbinding dan de ander. Kan jij al-tijd feilloos aanvoelen of een situatie goed of fout is zonder dat je een duidelijke reden kunt aanwijzen? Dat kan een teken zijn van paranormaal begaafd zijn.

Je weet wat er gaat gebeuren

Weet jij soms al wat er gaat gebeuren? Ook dat kan een teken zijn van paranormaal begaafd zijn. Het kan zijn dat jij helderziend bent.

Vreemde dromen

Je hebt vaak intense en vreemde dromen. In die dromen voel je vaak een sterke aanwezigheid van andere energieën. Soms ontvang je dromen van gidsen of beschermengelen.

Geluiden

Een teken van paranormaal begaafd zijn, kan zijn dat je geluiden hoort die anderen niet kunnen horen. Dat kunnen stemmen zijn van mensen die je niet kunt zien of andere, ondefinieerbare geluiden. Het wordt ook wel helderhorend genoemd.

Aura’s

Als persoon met paranormale gaven kun je vaak aura’s bij mensen zien. Dat zijn gekleurde energievelden om mensen heen.

Je voelt meer dan anderen

Als iemand die paranormaal begaafd is, voel je haast alles. Is er geen fijne sfeer in een ruimte, dan voel jij dat direct en neem je die energie als vanzelf over. Je bent namelijk extra gevoelig en sensitief.

Je ziet schimmen

Behalve aura’s kan je vaak ook schimmen zien, een beetje alsof je nét een schaduw ziet wegglippen. Soms worden dat geesten, overledenen of entiteiten genoemd.

Soms zijn dingen niet toevallig. Dit is synchroniciteit

Je neemt dingen van anderen snel over

De pijn, vreugde of verdriet van een ander neem je snel over en kan je lastig loskoppelen van jezelf. Het kunnen emoties, gedachten of zelfs lichamelijke pijnen zijn.

Het is alsof je bekeken wordt

Soms denk je dat er iemand in de ruimte is, die er niet echt is. Het voelt dan alsof iemand je aanstaart terwijl je eigenlijk helemaal alleen bent.

Herken jij je in één of meerdere van bovenstaande tekenen? Misschien ben jij dan wel paranormaal begaafd en dat is heus niets om bang voor te zijn!

Nu hoeft het natuurlijk niet direct te betekenen dat je paranormaal begaafd bent als jouw intuïtie sterk is. Maar denk jij wél dat je paranormale gaven bezit, dan kan het je veel brengen om die gaven er erkennen en te weten hoe je daar het beste mee kunt omgaan. Oók kun je jouw paranormale gaven ontwikkelen.

Het is in elk geval niets om bang voor te zijn, maar is juist een bijzondere gave waar je héél veel mee kunt. Embrace your super powers!

Is er leven na de dood? Volgens neurochirurg Eben Alexander wel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️