Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 30 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Vanavond staat de nieuwe maan in het sterrenbeeld Tweelingen: dít betekent het voor jou

Op 30 mei is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Tweelingen draait het om het omarmen van spontaniteit.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan

Na jaren onder corona maatregelen te hebben geleefd, voelt het alsof 2022 eindelijk een feestje is. We hebben weer onze vrijheid terug. Niet langer meer de maatregelen last minute moeten afwachten en ver van tevoren plannen te maken, maar het is nu weer tijd voor spontaniteit en extra te genieten.

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 30 mei komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren/

De start van de fase breekt aan als de maan tussen aarde en zon schuift, waardoor het zonlicht onderbroken wordt en de maan in het duister valt. Een momentje om in jezelf te keren en te voelen wat jouw hart en onderbewustzijn je vertelt. Zeg maar hallo tegen nieuwe inzichten, want dit is een game changer!

Dít ga jij ervan merken

De nieuwe maan van mei staat in Tweelingen, een luchtig sterrenbeeld dat staat voor spontaniteit, gezelligheid en flexibiliteit. Dit zijn daarom ook de belangrijkste thema’s waardoor we een extra gevoel krijgen dat ons een nieuwe periode staat te wachten waarin we weer optimaal kunnen leven.

https://www.bedrock.nl/maandhoroscoop-mei-2022-zon-tweelingen/

Daarnaast laat de nieuwe maan ons ook inzien hoe we beter kunnen communiceren, met name beter kunnen luisteren. We kunnen goed kletsen, maar luisteren is een ander vak. Probeer daarom de komende tijd tijdens alle gezelligheid extra aandacht te besteden aan het begrijpen van de ander.

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️