Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe maan staat in Weegschaal: oud zeer laten we achter ons

Op 25 september is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Weegschaal brengt ze een positieve energie naar onze relaties.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 25 september komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren/

Nu de nieuwe maan in Weegschaal staat, draait het net als in het Weegschalenseizoen (zon in Weegschaal) om de balans en harmonie terug te krijgen in onze relaties.

Oud zeer achter ons laten

Emotioneel gezien maken we ons nu klaar voor een nieuw begin waarbij we oud zeer achter ons kunnen laten. Een fijne moment waarbij we de kans krijgen om oude koeien lekker in de sloot te laten zodat je ook in relaties (zowel op gebied van liefde, vriendschappelijk als familiair) een frissere start kan maken.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Dat betekent wel dat je tijdens deze nieuwe maan aan het werk moet en moet nadenken welke zaken uit het verleden steeds weer opkomen in relaties.

Een tijd om eerlijk te zijn en te reflecteren welke hoofdstukken nu echt afsluiting verdienen. Het op papier uitschrijven kan hierbij fijn werken om de gedachten letterlijk uit je hoofd te zetten.

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️