Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe maan van vandaag zal je zeker bezig houden!

Op 23 december is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Steenbok gaan we nieuwe motivatie voor onze carrière vinden!  

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 23 december komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn, zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren/

Met de nieuwe maan die vanavond aan de hemel staat, draait het net als in het Steenbokkenseizoen om onze verantwoordelijkheden te pakken. Feesten, vakantie vieren en Netflix’en is leuk, maar we weten allemaal dat succes niet zomaar komt aanwaaien. Was wel makkelijk geweest, trouwens.

Daarom worden we tijdens de nieuwe maan weer met onze neus de goede kant op gedrukt, namelijk dat er werk aan de winkel is. Een extra aanvulling op de start van het Steenbokkenseizoen, waarbij we in de actiemodus komen.

Emotionele bewustwording

Tijdens de nieuwe maan draait het niet zozeer om actie en uitvoeren, maar wel om emotionele bewustwording van het feit dat er werk aan de winkel is. Een echte verandering dus in onze mindset waarbij we niet langer taken voor ons uit kunnen schuiven, maar er nu toch echt tegen aan moeten.

Hierdoor komen we in een goede, serieuze mood en kunnen we mentaal de druk aan die we onszelf gaan opleggen. Daarnaast brengt het ons ook intrinsieke motivatie, waardoor je niet alleen voelt dat je aan de slag moet gaan, maar ook gemotiveerd bent!

Omdat de nieuwe maan er bekend om staat ons energie te geven, in tegenstelling tot de volle maan die energie kost, kan het best zijn dat vandaag je batterij flink opgeladen is. Fijn om dingen gedaan te krijgen, maar dit kan er ook voor zorgen dat je vannacht best wakker ligt van alle ideeën die je hebt over wat er nog moet gebeuren…

Fijne nieuwe maan!

https://www.bedrock.nl/geluk-maakbaar/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️