Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe maan zorgt ervoor dat jij jezelf op een hele andere manier ontdekt…

Op 21 januari is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt deze maan ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Waterman gaan we onszelf op een nieuwe manier ontdekken… 

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld dat ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rijtje te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 21 januari komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren/

Met de nieuwe maan die vanavond aan de hemel staat, draait het net als in het Watermannenseizoen om het vinden van de kracht in onszelf. Emotioneel stellen we onszelf en ons onderbewustzijn tijdens de nieuwe maan meer open door niet alleen te doen alsof we in onze kracht staan, maar deze kracht ook diep van binnen gaan voelen.

Een mentale shift die ervoor zorgt dat we een nieuwe periode in gaan waarbij we onszelf beter leren kennen. Niet alleen omdat we het nog belangrijker vinden om de meningen van anderen achter ons te laten, maar ook omdat we tijdens deze nieuwe maan voelen dat er zoveel meer in ons schuilt.

Wilde ideeën

Een periode waarbij de wilde ideeën die in ons hoofd zitten, nog meer de ruimte durven te nemen om tot uiting te komen. Het draait tijdens de nieuwe maan ook om innovatie, we komen er dus niet achter dat we dingen moeten doen zoals we het altijd al deden, maar juist dat het tijd is om het roer om te gooien.

Mentaal en emotioneel zullen we meer behoefte hebben aan vrijheid, dus dit kan ook best een moment zijn dat jij je gaat realiseren dat het tijd is om actie te ondernemen en je te bevrijden van de ketenen die je vasthouden. Bijvoorbeeld door eindelijk te gaan solliciteren of door je ‘hobby’ aan te melden bij de Kamer van Koophandel. Wel kan je emotioneel meer afstand gaan voelen, doordat Waterman je afstand laat nemen van emoties om zo het grotere plaatje beter te kunnen bekijken.

Een nieuwe maan dus om je volledig uit te leven en te durven vertrouwen op de avonturen die op je liggen te wachten. Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️