Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Meer vertrouwen op je gevoel, minder op je rationele stemmetje aldus de nieuwe maan van 20 februari

Op 20 februari is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt de maan ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Vissen is het tijd dat we onze mentale behoeftes prioriteit gaan geven.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 20 februari komen de maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

Nieuwe maan in vissen

De nieuwe maan in het waterelement Vissen is zeker voelbaar! Als hoogtepunt in de lucht merken we sterk dat we klaar zijn voor een nieuw begin, zowel emotioneel als mentaal. In dit intuïtieve sterrenbeeld leren we tijdens de nieuwe maan dat we minder moeten vertrouwen op datgene dat we al weten, maar ons juist moeten opstellen voor het onbekende. Tijd dus voor een tikkeltje magie en spiritualiteit…

Waar we gewend zijn om in deze technische wereld te vertrouwen op data, wetenschap en alles wat al voorgeschreven staat, is het des te lastiger om te vertrouwen op je eigen emoties en intuïtie. We blijven meer in ons hoofd hangen en nemen daarbij juist meer afstand van ons hart.

Hierdoor wordt het niet alleen lastiger om beter aan te voelen wat je nodig hebt en wat een goede beslissing is, maar vervreemden we onszelf ook van de kracht die in ons schuilt. De kracht van op jezelf durven te vertrouwen en te durven geloven dat hoe het pad ook leidt, je altijd op de plaats van bestemming aan komt.

Een nieuwe maan die je dus juist laat inzien dat verdwalen in het avontuur en de magie van het leven juist mooi is en zeker niet gezien hoeft te worden als een fout die je maakt. Dat naast meer vertrouwen in jezelf durven te hebben, je ook meer je emoties mag omarmen. Zeker in de harde wereld waarin we leven, begint een zachtere wereld bij jezelf door een voorbeeld voor anderen te wezen dat het leven niet altijd makkelijk is. Dat ook lastige emoties uitgesproken mogen worden en dat iedereen zijn struggles heeft.

Een nieuwe maan dus om je volledig uit te leven en te durven vertrouwen op de avonturen die op je liggen te wachten. Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️