Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Psyche 20 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Susan (29): ‘Ik ga bijna iedere dag naar yogales, omdat ik een crush heb op de leraar’

Op uitnodiging van haar vriendin ging Susan eens mee naar een nieuwe yogastudio bij haar in de buurt. Dat ze daar een enorme crush op de yogaleraar zou krijgen, had ze niet verwacht. “Ik ga alleen maar naar yogales omdat ik hem wil zien”, vertelt ze aan BEDROCK.

“Na wat tegenslagen op het gebied van werk en teleurstellingen in de liefde was ik toe om meer te genieten in mijn leven. Toen mijn vriendin over een nieuwe yogastudio in onze buurt vertelde en vroeg of ik met haar meeging, besloot ik dat dan ook te doen. Ik, totaal onsportief, deed een oud sportsetje aan en ging naar de yogastudio.

Oog in oog

De zaal lag vol met matjes en er waren enthousiaste deelnemers, die zeker meer yoga-ervaring hadden dan ik. Op het moment dat de yogaleraar binnenkwam bekeek ik hem goed en gaf mijn vriendin een dikke knipoog. Wat een knappe man was dat! Donker haar tot aan zijn schouders, een zongebruinde huid, een baardje en lichte ogen.

Hij maakte een knotje in zijn haar en ik kon hem alleen maar met mijn mond open aanstaren. Het zag er vast gek uit, want mijn vriendin fluisterde nog dat ik vooral moest blijven doorademen. De les was leuk, maar dat kwam niet door de yoga, maar door de leraar.

Nieuwe yoga outfit

Ik besloot me na de les direct in te schrijven voor een les later die week. Voordat ik daar naartoe ging, ging ik de stad in om een nieuwe yoga outfit te scoren. Ik besloot voor een opvallende en strakke outfit te gaan. Die halve pyjama van de eerste keer, dat kon natuurlijk echt niet. Zeker niet nu ik wist hoe knap mijn yogaleraar was.

Expres verkeerd

Tijdens de volgende yogales wilde ik zijn aandacht trekken. Ik besloot daarom om een aantal keer een oefening expres verkeerd te doen, waarop hij mij kwam corrigeren. Ook ging ik na de les naar hem toe om hem te bedanken voor zijn fijne en leerzame les. Verder liet ik hem weten, dat hij een goede yogaleraar was. Zijn glimlach die daarop volgde, maakte de rest van mijn dag goed. Sindsdien ging ik bijna elke dag naar yoga.

Aan hem denken

Alleen mijn vriendin weet dat ik een crush op onze yogaleraar heb. Ze vindt het grappig, zeker als ze ziet hoe ongemakkelijk ik word als hij in de buurt is. Mijn crush is zo heftig, dat ik nu al weken bijna iedere dag naar yogales ga.

Het valt bijna niet meer te combineren met mijn werk en sociale leven. En nog erger: na al die weken vind ik yoga nog steeds niet leuk. Ik ga alleen maar om hem te zien. De korte gesprekken die we na de les hebben zijn erg leuk en geven mij veel energie. Ik hoop echt dat we elkaar een keer buiten de les gaan zien. Ik merk namelijk dat ik steeds meer aan hem denk.

Teleurstelling

Wat baalde ik laatst toen hij twee avonden ziek was en zijn lessen door een ander werden overgenomen. Ik vond het jammer dat ik hem niet zag en ook baalde ik omdat ik die avond ook gewoon wat leuks had kunnen doen met mijn vriendinnen of lekker op de bank had kunnen hangen. Sindsdien heb ik besloten om minder vaak te gaan. Als het zo moet zijn dat we elkaar in de toekomst beter leren kennen, dan zal dat vast gebeuren, ook als ik één of twee lesjes per week minder ga.”

Dingen waar introverte mensen dus níét van houden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️