Redactie
Redactie Werk 20 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de nieuwe hoofdredacteur van BEDROCK

Annemarie Hartsuiker- van der Ven (36) wilde vroeger maar één ding: werken bij een magazine. Als kind schreef ze al veel verhalen en won ze zelfs een voorleeswedstrijd. Tijdens haar studie Fashion & Design aan het AMFI in Amsterdam, koos ze dan ook voor een stage bij Red Magazine. In oktober werd Annemarie benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van BEDROCK.

Na een carrière bij verschillende uitgevers en bedrijven met als focus: mooie verhalen creëren in tekst en beeld, is dit een logische volgende stap. Wij zijn benieuwd naar haar verhaal!

Kun je jezelf even voorstellen?

“Voor mijn studie Fashion & Design aan het AMFI ben ik vanuit een klein dorp in Brabant naar Amsterdam verhuisd. Hier heb ik tien jaar gewoond tot ik in 2018 ben gaan settelen in Laren. We waren toe aan huisje boompje beestje in een omgeving waar je heerlijk naar buiten kunt, de hei op! Inmiddels woon ik hier ruim vier jaar met mijn man Boy en inmiddels ook met onze dochter Marie-Jolie (1).”

Je bent de nieuwe hoofdredacteur van BEDROCK! Hoe voelt dat?

“Mijn hart maakte een sprongetje toen ik hoorde dat ik de nieuwe hoofdredacteur van BEDROCK werd. Spannend, dat wel, maar ik heb er enorm veel zin in!”

Waarom pas jij zo goed bij BEDROCK?

“BEDROCK heeft veel pijlers die me interesseren: body, mind, better world en reizen. De unieke vormgeving, content met een purpose en de inhoudelijke benadering maken het verschil. Het ideaal achter BEDROCK, vrouwen inspireren en laten zien welke mogelijkheden er zijn om te groeien op persoonlijk vlak, zonder perfect te willen zijn, vind ik belangrijk. Iedereen wil de beste versie van zichzelf zijn, dat geldt ook voor mij. Alleen soms loop je tegen dingen aan en dan is het fijn om ergens op terug te grijpen.”

Wat zijn jouw plannen voor BEDROCK? Wat hoop je te bereiken?

“Ik volg BEDROCK al jaren en ik bewonder de eigenheid van de titel. De unieke, artistieke vormgeving wil ik voortzetten, net als het creëren van content met een purpose. Wel wil ik onze lezers nóg meer betrekken bij de verhalen die we maken en laten zien wat er schuilgaat achter de content. Daarnaast hoop ik vrouwen te inspireren om zichzelf zichtbaar te maken. Hopelijk resulteert dit in meer persoonlijke verhalen. Uiteindelijk hoop ik een community te creëren waarin we elkaar inspireren en verder helpen.”

Hoe je van dagdromen gelukkig wordt en van hoge verwachtingen hebben niet

Wat is de beste les die je ooit hebt meegekregen?

“Dat je je hart moet volgen en dat je jezelf mag uitspreken. Ik ben opgegroeid met de gedachten ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ maar dat gaat voor mij niet op. Je mag opvallen en anders zijn. Doe eens gek! Laat je er nooit van weerhouden om jezelf te zijn en om groot te dromen.”

Volg Annemarie Hartsuiker ook op Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️