Maannomade
Maannomade Horoscopen 28 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 29 mei tot en 4 juni 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 29 mei tot en 4 juni 2023

Maandag 29 mei

Maan naar Weegschaal

Nu we afscheid hebben moeten nemen van het weekend, worden we dankzij de maan in Weegschaal de komende dagen uitgedaagd om ons niet te veel te laten meeslepen met de drukte die een nieuwe met zich meebrengt. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en nu ze een aantal dagen in Weegschaal verblijft, proberen we alle ballen even hoog te houden. Maar in plaats van dat wij op alle fronten 100 procent willen knallen, beseffen we dat het belangrijker is om meer rust in ons leven terug te brengen. Minder knallen, meer balans en meer leren om situaties te accepteren zijn de lessen die de maan in Weegschaal ons mee zal geven. We leren dat het minder zal gaan om ons eigen ego te laten zien, maar meer om hoe wij de wereld kleur geven aan anderen. Goede dagen dus om na werk zeker met anderen af te spreken en te werken aan je socializing skills.

Woensdag 31 mei

Maan naar Schorpioen

Waar het de afgelopen dagen juist draaiden om connectie met anderen en het vinden van meer rust in ons leven, zal de maan in Schorpioen ons nu uitdagen om onszelf meer te confronteren met de schaduwkanten van onszelf. We hebben meer behoefte aan verandering en dankzij de maan in Schorpioen weten we dat dit altijd bij onszelf begint. De energie om je heen kan zwaar voelen als jij je bewuster wordt van de zaken die je graag liever anders ziet en merkt dat er frustratie ontstaat omdat het niet snel opgelost kan zijn. Hierdoor trek jij jezelf meer terug van anderen en heb je meer behoefte aan je eigen ruimte waardoor je meer irritatie naar anderen kan hebben. Zoek hierbij naar voldoende rustmomenten en uitlaatkleppen voor je emotie om deze dagen soepeler te laten gaan.

Zaterdag 3 juni

Maan naar Boogschutter + Volle maan in Boogschutter

Tijdens het weekend verhuist de maan nog even snel naar Boogschutter voordat ze schittert tijdens haar volle maan fase. De volle maan is een kosmisch hoogtepunt waarbij de maan ons emotioneel zeker aan het werk gaat zetten, waardoor we sneller vermoeid zullen zijn. Door het geven van nieuwe inzichten en leerlessen kunnen we verder gaan groeien. De volle maan in Boogschutter laat ons nadenken hoe wij niet alleen omgaan met nieuwe avonturen, maar ook met de tegenslagen die op ons pad komen. Want doordat Boogschutter veel met de toekomst bezig is, kan het gebruikt worden als uitvlucht voor de zaken die tegenstaan of als de sleur erin dreigt te komen. Aan alle sterrenbeelden dus het moment om na te denken hoe wij zelf omgaan met tegenslagen en hoe we nog meer kunnen leren van deze lessen die ons ongevraagd op het pad komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️