Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 15 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 15 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 15 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu de maan de komende twee dagen in het gezellige, huiselijke Kreeft zal staan, zal ook jij meer de behoefte ervaren om tijd door te brengen met mensen die er door dik en dun voor je zijn. Zeker als individualist die graag zijn eigen boontjes dopt, is het belangrijk om je bewust te zijn van de mensen om je heen die je supporten in alles wat je doet. Een mooi moment dus om hen extra in het zonnetje te zetten.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Hallo emoties, als nuchter sterrenbeeld ben je soms niet zo bewust van wat er onder de oppervlak speelt, maar de maan in Kreeft laat je er de komende twee dagen goed mee in aanraking komen. Niet altijd fijn, maar wel perfect om te oefenen in het uiten van je emoties en delen van wat je dwars zit.

Wat gebeurt er in je hersenen als je een depressie hebt?

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ook jij als Tweelingen ontkomt niet aan sterkere emoties nu de maan de komende dagen in Kreeft staat. Ook al ontwijk je ze liever, Kreeft laat inzien dat het juist belangrijk is om deze te uiten in plaats van op te kroppen. Niet alleen praten over de koetjes en kalfjes dus…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Met de maan in jouw sterrenbeeld, worden je emoties versterkt en komen deze meer naar de voorgrond. Als je emotioneel lekker in balans bent, merk je juist dat je goed bent in het omarmen ervan, maar als je veel aan je hoofd hebt kan het best zijn dat vandaag en morgen je emmer best eens gaat over lopen. Meditatie, yoga of meer rust nemen zijn een goed idee als het je even teveel wordt.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Alle emoties die je nu ervaart, mag je mooi schuiven op het feit dat de maan in Kreeft de komende dagen zal blijven staan, waardoor je bewuster wordt van wat er binnen speelt. Als Leeuw kan dit ervoor zorgen dat je jouw omgeving intenser ervaart, waardoor er meer drama op de loer ligt. Laat je niet uit je grot lokken, Leeuw….

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Door de maan in Kreeft zal je de komende twee dagen merken dat jezelf uiten belangrijker voor je wordt. Waar je normaal de neiging hebt om gevoelens juist op te kroppen, is het nu door Kreeft dat je leert de verantwoordelijkheid te nemen en er trots op te zijn. Sta in jouw kracht door te realiseren dat wat je voelt, niet onder stoelen of banken geschoven hoeft te worden.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De Kreeftenmaan zet je de komende twee dagen aan het denken hoe je meer uit je carrière kan gaan halen. Een vreemde combinatie misschien, maar de gevoeligheid van Kreeft laat je inzien dat het belangrijk is om je dromen en ambities na te streven. Kijk daarom vooral hoe jij jezelf meer in the spotlight kan gaan zetten. Al dat harde werk mag best beloond worden.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Met de maan die de komende twee dagen in een mede watersterrenbeeld staat, zal je merken dat jouw emoties meer je gedachten overnemen en je intuïtie sterker wordt. Hierdoor merk je dat het lastiger is om na te denken, omdat je qua gedachten van hot naar her geslingerd wordt en het lastig vindt om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Gelukkig is het weekend, Schorpioen…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Vandaag en morgen sta je onder emotionele invloed van de maan in Kreeft, die je uitdaagt om verder te kijken dan het oppervlakkige. Je filosofie skills worden aangezet waardoor je meer gaat nadenken over wat nou echt belangrijk voor jou is in het leven door de spiegel die je jezelf voorhoudt. Een maanfase waar je veel van kan leren…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je wereld staat op de kop als de maan in Kreeft staat. Vandaag en morgen zweef je met je hoofd meer in een roze wolk nu de maan je laat nadenken over de liefde, waardoor ook jij als harde werker je romantische kant meer zal laten zien. Een mooi moment om de liefde te delen en jezelf open te stellen voor de liefde.

Hoe maak je seks meer romantisch?

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Niet jouw favoriete maanfase nu de maan dit weekend in Kreeft staat omdat je ineens bewust wordt van je emoties waardoor je inziet dat je beter voor je mentale gezondheid moet gaan zorgen. Een fijn moment dus om dit weekend te gaan onthaasten, door jezelf niet te overvragen of door een wellness dagje te pakken. Die emoties zullen er toch wel zijn, dan maar beter die emoties er laten zijn als je relaxed bent.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Een lekkere energie die je de komende dagen staat te wachten, want door de maan in Kreeft voelen je emoties meer in balans. Je voelt ze sterker en intuïtiever en dit geeft een vorm van rust. Niet alleen geeft je dit ook meer energie, maar zorgt het er ook voor dat een stuk avontuurlijker bent. Je hebt zin om jezelf te vermaken, dus ga vooral het huis uit om leuke, actieve dingen te doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️