Laura Saija
Laura Saija Liefde & Seks 6 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Vera (31): ‘Ik raak totaal niet meer opgewonden van mijn vriend’

Zoals in veel relaties werd bij Vera de seks uiteindelijk minder. Nu heeft ze zelfs het punt bereikt dat ze helemaal niet meer opgewonden raakt van haar vriend. “Als hij mij aanraakt, heb ik daar bij geen gevoel bij.”

“Sven leerde ik kennen via mijn werk. In het marketing bedrijf waar we beiden werkten, zaten we vlakbij elkaar en daarom konden we de hele dag kletsen over van alles en nog wat.

Stapelverliefd

We zochten elkaar steeds vaker op en uiteindelijk werd ik stapelverliefd op hem. Ik merkte dat hij mij ook leuk vond, want hij begon stiekem met mij te flirten. De spanning tussen ons liep steeds hoger op totdat we na een bedrijfsborrel samen naar onze fiets liepen. Voor ik het wist pakte hij mij stevig vast en begon hij mij innig te zoenen. Ik had direct vlinders in mijn buik.

We besloten dat we snel weg moesten voordat collega’s ons zouden zien. Ik ging met hem mee naar huis en we hadden de meest intense seks die ik ooit had gehad. Vanaf dat moment waren we onafscheidelijk, we hadden meerdere keren per dag seks.

Stiekem

Het enige probleem was dat we op kantoor nog stiekem moesten doen. Niemand mocht weten wat er tussen ons speelde, want relaties op de werkvloer waren not done. Op werk probeerden we normaal tegen elkaar te doen en als we thuiskwamen hadden we spetterende seks. Het was elke dag spannend of collega’s niks aan ons merkten.

Na een aantal maanden vroeg Sven of ik een relatie met hem wilde. Ik was natuurlijk ontzettend blij dat hij klaar was voor de volgende stap. Er moest alleen wel iets veranderen, want we konden geen collega’s van elkaar blijven.

Relatie

Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart. Ik zegde mijn baan op en hij trok bij mij in. Van collega’s met een stiekeme verhouding, gingen we naar een samenwonend stel. Iedereen mocht weten dat we een relatie hadden.

In het begin ging het heel goed tussen ons, maar ik merkte wel dat er een bepaalde spanning verdwenen was. We hoefden niet meer stiekem te doen. Opeens was ik zijn vuile was aan het opruimen en hadden we het over het avondeten.

Geen gevoel

Dit zijn natuurlijk hele normale dingen in een relatie, maar onze relatie was ergens anders op gebaseerd. Na een jaar merkte ik dat de seks ook minder werd. We hingen vaker comfortabel op de bank en zelfs dat was schaars. Allebei gingen we steeds vaker de deur uit ’s avonds.

Nu wonen we twee jaar samen en raak ik totaal niet meer opgewonden van hem. Als hij mij aanraakt, heb ik daar bij geen gevoel bij. Ik denk dat we nog ongeveer een keer per maand seks hebben als het niet minder is.

Niet opgewonden

Als we wel seks hebben, hoop ik dat het zo snel mogelijk voorbij is. Van mij hoeft het allemaal niet zo uitgebreid met voorspel. Laatst confronteerde Sven mij ermee dat ons seksleven wel op een heel laag pitje staat. Ik heb eerlijk gezegd dat ik niet meer opgewonden van hem raak.

Sindsdien probeert hij wel op het wat spannender te maken, door mij pikante berichtjes te sturen en hij probeert mij vaker aan te raken. Nog steeds voel ik er vrij weinig bij. Ik hoop dat ons seksleven weer als vroeger kan worden, maar ik zie het nu niet helemaal meer voor me.”

Moeite met opgewonden (lees: nat) worden in bed? Dit kan de oorzaak zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️