Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 19 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Rock today: wees minder hard voor jezelf

Een krachtige manier om mindfulness op dagelijkse basis toe te passen, is door het zetten van intenties. Wat er gister is geweest, mag je loslaten. Alles wat er vandaag op je pad komt, zie je tegemoet met een positieve mindset. BEDROCK gelooft dat intentional living je helpt om bewust te leven en vandaag geven we je mee: minder hard voor jezelf zijn.

De positieve intenties zijn gebaseerd op de kosmische energie van vandaag, en helpen je om focus te creëren.

 

Wees minder hard voor jezelf

Iedereen heeft een innerlijke kritische stem. Dit stemmetje is er altijd en kan harde dingen zeggen. Wanneer je je verloren voelt, niet bereikt wat je wil bereiken of als er iets mislukt, krijg je meteen op je donder. Zou je dit ook tegen iemand anders zeggen? Of praat dit gemene stemmetje alleen tegen jezelf. De meeste mensen zouden de dingen die ze zich zelf vertellen, nooit tegen een ander zeggen.

Heb geduld

Je mag minder streng zijn voor jezelf want niemand doet alles perfect. Het leven zou maar saai zijn als je alles al weet of al hebt gedaan. Wat blijft er dan nog te wensen over? Heb geduld, dingen komen op je pad wanneer dat zo hoort te zijn. Op dat moment vallen alle puzzelstukjes op z’n plaats. Elke ervaring in jouw leven, brengt je uiteindelijk waar je zijn moet.

Fouten maken mag

Aan het einde van het jaar, zijn we extra gevoelig voor perfectie waardoor we soms vergeten om in het nu te leven. Er hangt een bepaalde spanning in de lucht voor de feestdagen. Onthoud altijd: er is niet één manier om het jaar goed af te sluiten. Ieder verlies, iedere fout en ieder gebroken hart, is er niet voor niks. Wees niet bang om dingen te verpesten, neem je verlies en vind jezelf opnieuw uit! Geloof in jezelf, vergeet wat anderen denken en vertrouw in jouw reis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️