Laura Saija
Laura Saija Spiritualiteit 14 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

7 speelse manieren om je manifestatiekracht te versterken samen met vrienden

Manifestatie is een populaire term geworden in de afgelopen jaren. Manifestatie gaat over het creëren van de realiteit die je wenst door middel van intenties, gedachten en visualisaties. Er zijn veel manieren om manifestatie in je dagelijkse leven te integreren en een leuke manier om dit te doen is door middel van spelletjes.

Speel deze zeven manifestatiespelletjes met je vrienden en versterk samen jullie kracht. Bereik je doelen en verwezenlijk je dromen op het gebied van bijvoorbeeld carrière, relaties en gezondheid.

1. Vision Board spel

Een van de meest populaire manifestatieoefeningen is het maken van een vision board, waarop je afbeeldingen, woorden en symbolen plaatst die de dingen vertegenwoordigen die je wilt manifesteren in je leven.

Het Vision Board spel is een leuke manier om dit te doen met vriendinnen. Laat iedereen een tijdschrift meenemen en geef hen de opdracht om afbeeldingen te knippen die hun dromen en doelen vertegenwoordigen. Daarna kan iedereen zijn of haar vision board presenteren en delen wat ze willen manifesteren.

2. De manifestatiedobbelsteen

Maak een dobbelsteen met verschillende manifestatie-onderwerpen, zoals werk, relaties, gezondheid en rijkdom. Laat iedereen om de beurt gooien en het onderwerp dat op de dobbelsteen verschijnt, vertegenwoordigt het manifestatie-onderwerp waarover jullie kunnen praten.

Laat iedereen delen welke doelen ze hebben voor dat onderwerp en welke stappen ze nemen om deze doelen te bereiken.

3. Het affirmatie-spel

Het affirmatie-spel is een leuk en uitdagend spel waarbij je je affirmatievaardigheden kunt oefenen. Laat iemand in de groep een negatieve zin zeggen, bijvoorbeeld “Ik kan dit niet”.

De andere spelers moeten dan zo snel mogelijk een positieve affirmatie bedenken om deze negatieve gedachte om te draaien, bijvoorbeeld “Ik ben capabel en competent”. Laat iedereen om de beurt de negatieve zin bedenken en de andere spelers de positieve affirmatie geven.

4. Het dankbaarheidsspel

Dankbaarheid is een belangrijk onderdeel van manifestatie. Het helpt je om je te concentreren op wat je al hebt in plaats van wat je niet hebt. Het dankbaarheidsspel is een eenvoudig spel om te spelen met vrienden of familie. Ga in een kring zitten en laat elke persoon om de beurt iets noemen waarvoor ze dankbaar zijn. Het kan iets kleins of groots zijn. Ga door totdat iedereen aan de beurt is geweest.

5. Intentiekaarten trekken

Intenties zijn de doelen die je voor jezelf stelt en waarop je je richt in je dagelijkse leven. Intentiekaarten zijn kaarten met inspirerende woorden en zinnen die je helpen om je intenties te visualiseren. Leg de intentiekaarten op tafel en laat iedereen er een trekken. Lees de kaart voor en laat iedereen delen wat de kaart voor hen betekent en welke intenties het voor hen oproept.

6. Het magische manifestatiespel

Het magische manifestatiespel is een leuke manier om je manifestatievaardigheden te oefenen. Schrijf op verschillende papiertjes verschillende manifestatie-onderwerpen, zoals financiële overvloed, liefde, gezondheid, enzovoort. Leg de papiertjes op tafel en laat iedereen er een trekken. Laat iedereen vervolgens een positieve affirmatie bedenken over het onderwerp dat op het papiertje staat.

7. Visualisatie spellen

Visualisatie is een krachtige manifestatietool die je helpt om je doelen te bereiken. Er zijn veel verschillende visualisatiespellen die je kunt spelen om je visualisatievaardigheden te oefenen. Een van de meest populaire is het “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet” spel. Laat iemand in de groep een voorwerp kiezen en visualiseer het dan in je geest. De andere spelers moeten raden wat het voorwerp is.

Vrouwen over de hele wereld zweren bij vrouwencirkels, dit is waarom

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️