Maannomade
Maannomade Horoscopen 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De maandhoroscoop van maart laat je buiten de lijntjes te kleuren tijdens het Ram seizoen!

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 20 maart tot 19 april staat de zon in Ram en komen we allemaal uit onze winterslaap!

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor maart

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en ons ego. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we meer behoefte om in een diepe winterslaap te blijven (zon in Vissen) of om elke dag wat actiefs of spannends te gaan doen (Zon in Ram). Deze maand draait het dus om het laatste, niet langer saai de dag doorkomen maar het volste uit het leven halen nu de zon in een vurig sterrenbeeld zal verblijven die ons hart zal verwarmen.

Ram seizoen

Nu het Ram seizoen is aangebroken, is het letterlijk tijd om te rammen. Als start van het astrologische jaar, want Ram is het eerste sterrenbeeld van de dierenriem, voelen we ons weer ontwaakt en klaar voor een nieuw jaar! Afgelopen vier weken stond de zon in Vissen waardoor we meer in onszelf keerde, sterker droomden en meer in connectie met onszelf stonden. Nu de zon naar Ram verhuist, is het juist tijd om na dit fijne herstel weer in actie te komen zodat we net als het voorjaar weer in bloei gaan komen.

Het worden dus zeker geen saaie weken, want als eerste sterrenbeeld van de dierenriem daagt Ram ons uit om alles uit het leven te halen. Ram leeft niet volgens de standaard maatschappelijke regeltjes, maar vormt zijn eigen regels. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot, want eventuele discussies zullen we zeker niet uit de weg gaan. Een sterrenbeeld dat ons de komende tijd laat ervaren hoe veel kracht er in ons schuilt en dat we zeker niet afhankelijk van anderen hoeven te zijn of klein gehouden te hoeven worden.

Minder onzekerheid en een boost aan zelfvertrouwen staan je te wachten als je merkt dat je prima in staat bent om spannende keuzes te maken, zeker als die vanuit je hart komen. We zullen de komende weken namelijk meer vanuit ons hart gaan leven zodat we volop van onze passies kunnen gaan genieten. Dit levert niet alleen meer plezier op, maar ook meer spontaniteit als we beseffen hoeveel ruimte er nog is om tussen de lijntjes te kleuren. Tijd om verwachtingen los te laten en volop van het leven en alle mogelijkheden te genieten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️