Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Spiritualiteit 14 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

De maan als Business Coach, Steffy Roos du Maine legt uit hoe dat zit

Steffy Roos du Maine is al jarenlang succesvol ondernemer, maar stevende ook bijna op een burn-out af. Dit gebeurde nét niet omdat ze toevallig met spiritualiteit in aanraking kwam op Burning Man, een festival in Amerika. In eerste instantie ging Steffy vooral mee voor een vriendin, maar de spirituele activiteiten en mensen op het festival opende haar ogen en nu gebruikt ze de maan zelfs als business coach.

Hoe? Met BEDROCK deelt ze haar secrets over maanenergie en succesvol ondernemen. Waardevolle tips die jou verder kunnen helpen als je daar open voor staat.

De maan als business coach

“Ik gebruik de maan als business coach.” deelt Steffi met mij. Natuurlijk ben ik erg benieuwd hoe dat zit, want ik voel de energie van de maan altijd heel goed. Hoe mooi zou het zijn als je deze energie kunt gebruiken om te groeien op professioneel vlak?

De maan beïnvloedt de waterhuishouding op onze wereld, denk maar aan eb en vloed. Daarom is het best logisch dat de maan effect heeft op ons lichaam en onze emoties. Wij mensen bestaan immers voor zeventig procent uit water.

De dagen rond volle maan worden er aanzienlijk meer baby’s geboren dan gemiddeld. De cyclus van de maan wordt gezien als een natuurlijke cyclus van bouwen, groeien, pieken (in bloei staan) en loslaten

Nieuwe maan

“Tijdens de nieuwe maan stel ik doelen vast en visualiseer ik het eindresultaat. Ik denk vrij en in mogelijkheden” zegt Steffy. De nieuwe maan is dan ook een periode waarop je veel nieuwe inzichten krijgt. Wanneer je de maan als business coach inzet, is dit het moment om groots te denken. Dat mag buiten je comfortzone zijn, want op dit moment maak je nog geen concrete plannen.

Volle maan

“Pas tijdens de volle maan evalueer ik welke doelen ik ga realiseren en welke ik loslaat” deelt Steffy met ons. “Alleen met de dromen waar ik echt iets mee wil, ga ik aan de slag.”

Tijdens de volle maan is de energie krachtig en intens. Dit merk je misschien omdat je slechter slaapt en ‘s nachts ligt te woelen.

De volle maan staat voor loslaten en afronden. Daarom is het een mooi moment om projecten af te ronden en om zaken die je niet verder helpen los te laten.

Daarnaast is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen tijdens de volle maan.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Het natuurlijke ritme van de maan en de maanenergie zijn ongelooflijk fijn. Zelfs als je niet spiritueel bent, kan het leven volgens het ritme van de maan je helpen.

Nine Star Ki: Chinese astrologie waarmee je patronen doorbreekt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️