Kim van der Blom
Kim van der Blom Psyche 14 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Is het ‘Lucky girl syndrome’ de beste TikTok-trend van dit moment?

TikTok staat bekend als een platform waar vele nieuwe trends ontstaan. Er zijn veel verschillende trends voor het verbeteren van jouw leven, denk aan manifesteren. In december 2022 ging er een nieuwe trend viral die jouw leven kan veranderen: ‘lucky girl syndrome’. In hoeverre werkt deze trend?

Verandert het echt jouw leven?

Wat is het ‘lucky girl syndrome’?

In december van 2022 postte Laura Galebe een TikTok over het ‘lucky girl syndrome’ en hoe haar leven daardoor is veranderd. Deze methode van manifesteren is een nieuwe trend die viral gaat op TikTok. Volgens gebruikers is het misschien wel de beste trend van het moment, het staat namelijk in teken van het op een positieve manier veranderen van jouw leven.

Galebe vertelt in haar video hoe lucky ze is sinds ze deze manier van manifesteren heeft ontdekt. Om deze methode te begrijpen moet je eerst weten hoe het manifesteren werkt. Er zijn verschillende manieren om te manifesteren. Dit is een methode waarbij je zelf de touwtjes in handen neemt en jouw droomleven manifesteert.

Bij het ‘lucky girl syndrome’ visualiseer je jouw droomleven en zorg je ervoor dat je emoties en gedachten op een lijn staan. Door te geloven dat jij de gelukkigste persoon op de wereld bent, zullen er sneller nieuwe kansen zichtbaar worden. Maak je brein schoon van negatieve gedachtes en vervang deze door positieve. Probeer dit voor een week en zie dat je zelf een hele andere kijk krijgt op het leven.

Hoe werkt het?

Maar hoe houd je deze postieve mindset vast? Veel mensen hebben hun eigen manier van manifesteren en doen de ‘lucky girl syndrome’ op hun eigen manier. Galebe vertelt over hoe zij haar leven heeft veranderd; dit doet ze door gedurende dag te herhalen hoe lucky ze is.

Toen ze dit begon te doen, kreeg ze vele mogelijkheden aangeboden. Door dit constant te herhalen en er ook echt in te geloven, had dit een positief effect op haar leven. Ze beschouwt zichzelf dan ook echt als één van de gelukkigste mensen die er is.

Ze roept mensen op om dit ook te proberen. Probeer voor één maand lang jezelf te overtuigen dat jij de gelukkigste persoon op aarde bent en kijk of jouw leven ook verandert. Vind je het moeilijk om je droomleven te realiseren? Maak een visionboard, visualiseer waar jij jezelf over vijf jaar ziet. Dit kan als hulpmiddel werken om jouw droomleven te visualiseren en hierop het ‘lucky girl syndrome’ te baseren.

@lauragalebe

The secret is to assume and believe it before the concrete proof shows up. BE DELUSIONAL. #bedelusional #luckygirlsyndrome #affirmations #lawofassumption #manifestationtiktok #manifestingtok #lawofassumptiontok #manifestation

♬ original sound – Laura Galebe

De beste TikTok-trend

Veel mensen zijn het er mee eens dat het echt werkt, de #luckygirlsyndrome is al 149,6 miljoen keer bekeken. Mensen delen volop hun ervaring over de manifesteringstechniek. Betwijfel je of het echt werkt? TikTokkers delen hoe zij ook het ‘lucky girl syndrome’ gingen gebruiken, ze vertelde zichzelf hoeveel geluk ze hebben in hun leven en dit resulteerde in een beter leven.

TikTokker Taylor vertelt over hoe dit de beste trend is van het moment. Door negatief te denken, wordt jouw idee van het leven ook negatiever. Verander deze mindset in iets positiefs en zie dat je gaat realiseren dat je je ook echt beter gaat voelen.

Of je er nu in gelooft of niet, een dag met een positieve mindset beginnen, is nooit vervelend.

Deze kleuren licht hebben een positief effect op je stemming en biologische klok

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️