Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 17 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit mogen luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman) in 2023 verwachten

Ieder sterrenbeeld behoort tot een van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, zegt iets over de manier waarop jij in het leven staat.
De drie luchttekens in de astrologie zijn Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Deze luchttekens zijn van nature rationeel.

Luchttekens zijn goed in communiceren, ze vinden het fijn om over dingen te praten. Gesprekken zijn diepgaand en discussies gaan ze niet uit de weg. Als luchtteken benader je dingen zo objectief mogelijk, je denkt veel na en wil alles met je verstand kunnen begrijpen. Het waaróm is belangrijker dan intuïtie of gevoel, het wegstoppen van emoties is dan ook een van de valkuilen.

Jouw geloof wordt beloond

Het afgelopen jaar waren luchttekens ergens heilig van overtuigd. Je liet je door niets en niemand van de wijs brengen, en dat pakt nu mooi uit. Want waar je ook voor staat of diep in gelooft, dit jaar blijkt dat je gelijk hebt!

Noem het manifesteren, noem het een soort van intuïtie… het is mooi dat jouw diepste gevoelens werkelijkheid worden op een mooie manier. Want normaal vind je het moeilijk om ergens in te geloven als het nog niet tastbaar is.

Nieuwe of herleefde liefde

Waar het op liefdesvlak het afgelopen jaar wat stroef liep, maak je dit jaar mooie dingen mee: love is in the air. Dit kan betekenen dat de sleur in jouw relatie verdwijnt of dat er misschien een nieuwe liefde op je pad komt. In de eerste helft van het jaar stel je je afwachtend op, maar langzaamaan durf je dichterbij je gevoel te komen en dan maak je vanalles mee.

Angst transformeren in kracht

Iedereen heeft stemmetjes van angst in het hoofd, ook jij. Alleen dit jaar lukt het je om deze tot rust te manen door je hart te volgen. Als je je hart volgt, ontdek je je levensdoel. Waar angst je eerst belemmerde om je uit te spreken, deel je nu jouw mening en laat je je stem horen. Het gevolg is dat je opkomt voor waar je in gelooft. Dit zorgt ervoor dat jouw stem gehoord wordt en dat anderen jou juist meer respecteren.

Luchttekens krijgen een belangrijke boodschap

Omdat jij je vaker durft uit te spreken, doen anderen dit ook. Hierdoor krijg je dit jaar meer wijze lessen dan ooit… en een van die lessen doet iets met je. Deze belangrijke boodschap kan transformerend zijn op persoonlijk gebied en carrièrevlak.  Het is een goed idee om belangrijke en wijze woorden van een ander, op te schrijven in een dagboek en later nog eens terug te lezen.

Personen loslaten

Omdat je je dit jaar vaker uitspreekt en je ongezouten mening deelt, krijg je te maken met weerstand uit onverwachtse hoek. Met sommige vrienden of familieleden lig je niet meer op een lijn… het is tijd om deze relatie los te laten.

Dit kan best gepaard gaan met een hoop gedoe. Probeer op een nette manier afstand te nemen en geen oneindige en zinloze discussies aan te gaan. Het is oké dat jullie anders denken en in deze fase van het leven even niks voor elkaar kunnen betekenen.

Dit mogen aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok) in 2023 verwachten

2023 wordt jouw jaar, omarm het, kies voor jezelf en maak er iets moois van!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️