Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Liefde & Seks 9 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Louise (31): ‘Mijn vriend en ik hebben alleen gemeenschap tijdens volle maan’

Louise en haar vriend leven al tijden met de maanstanden en hebben de laatste jaren alleen nog maar gemeenschap tijdens volle maan. “Die energie die dan bij ons vrijkomt is geweldig”, vertelt ze aan BEDROCK.

Al jaren houden mijn vriend en ik rekening met de maanstanden en dat werkt voor ons. We doen het bijvoorbeeld tijdens de afnemende maan altijd rustig aan. We merken dan dat we laag zijn in onze energie en doen in die periode, op wat werk na, nagenoeg niets. Tijdens die periode gaan we niet naar feestjes, we sporten niet en kijken ook maar weinig televisie. We nestelen ons na ons werk lekker op de bank of in bed met een goed boek. Ook gaan we lekker vroeg naar bed.

Gemeenschap tijdens volle maan 

Een periode waarin we wél veel energie hebben is tijdens de volle maan. In de week voor de volle maan, merken we dat we steeds meer energie krijgen. Ook worden we creatiever. Naarmate de volle maan nadert, zijn we niet meer te stoppen, ook niet op seksueel vlak. Mijn vriend en ik hebben al drie jaar lang alleen gemeenschap tijdens de periode van de volle maan en volgens ons is dat echt een goede keuze. 

Leven er naartoe

Iedere maand weer leven we er samen naartoe. Allebei blokken we die dag alles in onze agenda en zorgen ervoor dat we alleen zijn. Het is voor ons de periode dat we echt extra aan onze relatie werken

Energie voor tien

We merken iedere keer weer dat we tijdens de periode rond de volle maand energie voor tien hebben en dat zorgt er dan ook voor dat we enorm genieten tijdens de gemeenschap. Omdat we tijdens deze periode ook altijd lekker creatief zijn, is het intiem zijn een nog groter feest. Laatst stelde mijn vriend voor om het eens buiten het bed te doen en gingen we naar een rustige plek buiten. Er ging nog net geen vuurwerk af.

Niet iedereen zijn keuze

Onze vrienden die we het hebben verteld, vinden ons wat dat betreft maar gek. Normaal is het zeker niet, maar voor ons werkt het goed en we zouden op dit moment ook helemaal niets anders meer willen. Zolang het voor ons goed voelt, blijven we het dan ook zo doen.”

Dit zijn de 8 (onverwachte) voordelen van naakt slapen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️